Opera kullanılmalı mı?

Senin işini görecekse hoşuna gidiyorsa kullan. Ama iyi araştır. Verilerinizi topluyorlar. Diğerleride topluyor o ayrı bir konu. Opera'nın sorunu satın alan şirketin Çin'li ve güvenilir olmaması. Bence uBlock Origin reklem engelleyicisini Google Chrome'a ekle keyfine bak. En stabil ve hatasız tarayıcı Google Chrome. VPN kullanmak istediğinde Opera yedekte durabilir. VPN eklentisi olan tarayıcıya hesaplarınızı girmenizi tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Peki Opera'nın kendi tarayıcısı var mı?
Yani bir şey arayınca Google üzerinden mi arıcak yoksa onun kendi şeyi var mı?
Bu sisteme sizce normal Opera mı kurulur yoksa GX mi?

Peki Opera'nın kendi tarayıcısı var mı?
Yani bir şey arayınca Google üzerinden mi arıcak yoksa onun kendi şeyi var mı?
Eki Görüntüle 793665Bu sisteme sizce normal Opera mı kurulur yok GX mi?
Arama motoru olarak Google'yi kullanıyor. Opera'nın tek dezavantajı Google gibi site çevirme özelliğine sahip olmaması. İngilizce ve uzun makaleler falan okuduğum zaman Chrome açıyorum. Opera Chrome'a göre daha performanslı. O yüzden bu sisteme Opera kurman daha iyi olacaktır. En üst düzey performans istersen Microsoft Edge.

Hocam Firefox en çok RAM yiyen tarayıcılarından biri ama güvenlik konusunda iyi ve arayüzü güzel RAM kullanımı takmayan kişiler için mükemmel.

Brave kullanıyorum öneririm.

Güvenli mi?
Brave kullanıyorum öneririm.

Ne garip tarayıcılar varmış ben Opera, Yandex ve Google dışında tarayıcı yok sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…