unnamedington
Megapat
- Makaleler
- 27
Hepsi satmıyorki sadece veri topluyorlar. Ve bu arada nedir bu gizlilik merakı demişsin, gizlilik bir insan hakkıdır.@unnamedington Sen bir tarayıcıyı yerden yere vurursan, ben de doğal olarak fanboy olduğunu düşünürüm. Kimseye saldırmak için pusu da kurmadım. Gelmişsin, OperaGX bedava oyunları anasayfada gösteriyor diyen kişiye, ek bir siteyi kullanabileceğini söylemişsin. Mantıklı bir açıklama yapmış olsaydın emin ol hak verirdim. Aslı astarı belli olmayan bilgilerle saçma savunmalar yaparsan ben de doğal olarak cevap veririm. Göze batıyorsun derken ne anlatmaya çalıştığını anlamadım? Eklentilere, bir tarayıcıdan daha çok güvenmen de ayrı mesele...
Sadece gizlilik konusunda başarılı olmadığını belirtmişim. Yere ve göğe sığdıramadığınız özelliklerin, diğer tarayıcılarda da bulunduğunu belirtmişim. Bunu anlamakta güçlük çekiyorsun.Sen bir tarayıcıyı yerden yere vurursan, ben de doğal olarak fanboy olduğunu düşünürüm.
GX Corner içerisindeki veriler hangi sitelerden toplanıyor peki? Yaptığı tek şey, oyun sayfalarını hızlı bir biçimde karşına getirebilmektir. Sırf bu özelliği kullanmak için bir tarayıcının kullanılmasına sıcak bakmadım.Gelmişsin, Opera GX bedava oyunları ana sayfada gösteriyor diyen kişiye, ek bir siteyi kullanabileceğini söylemişsin.
Senden beklenilmeyecek bir hareket olurdu.Mantıklı bir açıklama yapmış olsaydın, emin ol hak verirdim.
Kim tartışma çıkarmak için pusu kuruyor acaba? Burada bir tarayıcı hakkında konuşuyoruz, sen benim şahsımı eleştiriyorsun. Başkasında eleştirdiğin şeyleri neden kendin yapıyorsun?Senden beklenilmeyecek bir hareket olurdu.
İnsanlar sadece onun için kullanmıyor, merak etme. Ben zaten GX kullanmıyorum.GX Corner içerisindeki veriler hangi sitelerden toplanıyor peki? Yaptığı tek şey, oyun sayfalarını hızlı bir biçimde karşına getirebilmektir. Sırf bu özelliği kullanmak için bir tarayıcının kullanılmasına sıcak bakmadım.
Sen Opera'nın verileri topladığını tescillemiş gibi konuşuyorsun. Gizlilik konusunda nasıl başarısızlıkları var? Bilmediğimden soruyorum.Sadece gizlilik konusunda başarılı olmadığını belirtmişim. Yere ve göğe sığdıramadığınız özelliklerin, diğer tarayıcılarda da bulunduğunu belirtmişim. Bunu anlamakta güçlük çekiyorsun.
Evet, burada bir tarayıcı hakkında konuşuyoruz ama fanboy gibi ithamlarda bulunman, tartışma kültürünün gelişmiş olduğunu gösteriyor.Burada bir tarayıcı hakkında konuşuyoruz, sen benim şahsımı eleştiriyorsun.
Başka özelliklerini de söyleyebilirsiniz.İnsanlar sadece onun için kullanmıyor, merak etme. Ben zaten GX kullanmıyorum.
Paylaştığım konuya hiç bakmamışsın demek ki. Satılmış olduğu şirketin geçmişine ve gizlilik politikasına bakabilirsin. Hatta tarayıcı satıldıktan sonra önemli yöneticilerin de ayrıldığını görebilirsin.Sen Opera'nın verileri topladığını tescillemiş gibi konuşuyorsun. Gizlilik konusunda nasıl başarısızlıkları var?
Başkasında eleştrdiğin şeyi neden kendin yapıyorsun? Ben senin fanboy olduğunu düşündüm, değilsen "değilim" diyebilirsin. Sen ise bana, hiçbir şeye hak vermeyen bir insanmışım gibi konuşuyorsun. Bu da tartışma çıkarıyor.Evet, burada bir tarayıcı hakkında konuşuyoruz ama fanboy gibi ithamlarda bulunman, tartışma kültürünün gelişmiş olduğunu gösteriyor.
Önceki mesajımda belirtmiştim. Umarım bir şey hakkında öneri yapan kişilere fanboy denilmeyeceğini öğrenmişsinizdir.Ben senin fanboy olduğunu düşündüm, değilsen "değilim" diyebilirsin.
Hepsini konu sahibi zaten belirtti. Ben de bir tane ve en güzel olanını ekledim. Okuyabilirsiniz. Tekrar yazmak istemiyorum.Tarayıcı hakkında diğer özellikleri belirtebilirsiniz. Kullanma nedenlerinizi merak ediyorum.
O kadar fazla artısı var ki eklemeyi unutmuşsun, ekran alıntısı aracı ile istediğin yerdeki küçücük bir bölümü bile kopyalayabiliyorsun veya kaydedebiliyorsun. kopyalama o kadar güzel ki... o anlık kullanılacaksa boşuna kaydetmekle uğraşılmıyor.
Eki Görüntüle 649889
1-CPU ve RAM kullanımını limitleyebilme.
2- Kişiselleştirme özellikleri.
3- Bedava VPN.
4-Bedava AdBlock.çok işe yarıyor
5-GX Corner ile anlık bedava oyunları ve oyun haberlerini takip etme.
6-Network limiter.
Şu ana kadar karşılaştığım tek kötü yanı bazen sitelere giremiyorum.
Ben de tartışmak istemiyorum ama siz ne kadar uzatırsanız, konu o kadar sapacaktır.Tartışmayalım. Ben tartışmaktan hoşlanan bir insan değilim.
Gizliliği önemsemek her kişinin hakkıdır ve sadece gizliliği önemseyen tarayıcı da Mozilla Firefox değildir. Birkaç örnek daha verilebilir. Eğer gizliliğinize önem vermiyorsanız ve verilerinizin daha güvenli sunucularda bulunmasını tercih etmiyorsanız, kullanmanızda bir problem bulunmuyor. Seçim sizin.Cumhurbaşkanının baş danışmanı olanlar veya gizliliğini önemseyenler, Firefox kullansın.