Opera kullanmak için neden

@Tokiler, mesajımı hiç okumamışsınız galiba. Vivaldi tarayıcısından da bahsediyorum ve sadece bir tane özellikte Firefox'u önerdim. Söyle bakalım, başka nerede Firefox demişim? Hemen de birisi başka bir şey önerince fanboy oluyor, öyle mi? Hem de sadece bir cümle içerisinde söylemişim. Aa pardon, şimdi de Vivaldi fanboyu olurum, değil mi?

Önermiş olduğum eklentilerin casus olduğunu kanıtlayabilir misin? Hiç sanmam. Asılsız haber yapan kişileri burada çok gördüm.

VPN hizmetleri gizlilik için kullanılıyor. Umarım biliyorsunuzdur. Eğer gizliliğe önem veren birisiyseniz, kullanmanızı önermiyorum dedim. Ayrıca neyin savunmasını yapmışım? Bahsettiğiniz tarayıcının özelliklerinin başka tarayıcılarda da bulunduğunu anlatmaya çalışıyorum. Keşke okuduklarını düzgün bir şekilde anlayabilsen.

Opera GX, oyun haber sayfalarını hızlı bir şekilde görebilmen için kolaylık sağlıyor ve ben de bu haber sayfalarından birinin bağlantısını paylaştım? Öneri yapmak da suç galiba.

Şu anda Opera'nın özelliklerini sonuna kadar savnuyorsun. Bu durumda ben mi fanboy oluyorum? Opera fanboylarından birisisin. Yerlere göklere sığdıramadığın tarayıcınla da mutluluklar dilerim. Ayrıca bu forumda çok göze batıyorsun. Hemen birisine saldırmak için pusu kuruyorsun.

Son düzenleme:
@unnamedington Sen bir tarayıcıyı yerden yere vurursan, ben de doğal olarak fanboy olduğunu düşünürüm. Kimseye saldırmak için pusu da kurmadım. Gelmişsin, OperaGX bedava oyunları anasayfada gösteriyor diyen kişiye, ek bir siteyi kullanabileceğini söylemişsin. Mantıklı bir açıklama yapmış olsaydın emin ol hak verirdim. Aslı astarı belli olmayan bilgilerle saçma savunmalar yaparsan ben de doğal olarak cevap veririm. Göze batıyorsun derken ne anlatmaya çalıştığını anlamadım? Eklentilere, bir tarayıcıdan daha çok güvenmen de ayrı mesele...

Hepsi satmıyorki sadece veri topluyorlar. Ve bu arada nedir bu gizlilik merakı demişsin, gizlilik bir insan hakkıdır.

Sen bir tarayıcıyı yerden yere vurursan, ben de doğal olarak fanboy olduğunu düşünürüm.
Sadece gizlilik konusunda başarılı olmadığını belirtmişim. Yere ve göğe sığdıramadığınız özelliklerin, diğer tarayıcılarda da bulunduğunu belirtmişim. Bunu anlamakta güçlük çekiyorsun.
Gelmişsin, Opera GX bedava oyunları ana sayfada gösteriyor diyen kişiye, ek bir siteyi kullanabileceğini söylemişsin.
GX Corner içerisindeki veriler hangi sitelerden toplanıyor peki? Yaptığı tek şey, oyun sayfalarını hızlı bir biçimde karşına getirebilmektir. Sırf bu özelliği kullanmak için bir tarayıcının kullanılmasına sıcak bakmadım.
Mantıklı bir açıklama yapmış olsaydın, emin ol hak verirdim.
Senden beklenilmeyecek bir hareket olurdu.

Senden beklenilmeyecek bir hareket olurdu.
Kim tartışma çıkarmak için pusu kuruyor acaba? Burada bir tarayıcı hakkında konuşuyoruz, sen benim şahsımı eleştiriyorsun. Başkasında eleştirdiğin şeyleri neden kendin yapıyorsun?

İnsanlar sadece onun için kullanmıyor, merak etme. Ben zaten GX kullanmıyorum.
Sen Opera'nın verileri topladığını tescillemiş gibi konuşuyorsun. Gizlilik konusunda nasıl başarısızlıkları var? Bilmediğimden soruyorum.

Burada bir tarayıcı hakkında konuşuyoruz, sen benim şahsımı eleştiriyorsun.
Evet, burada bir tarayıcı hakkında konuşuyoruz ama fanboy gibi ithamlarda bulunman, tartışma kültürünün gelişmiş olduğunu gösteriyor.
İnsanlar sadece onun için kullanmıyor, merak etme. Ben zaten GX kullanmıyorum.
Başka özelliklerini de söyleyebilirsiniz.
Sen Opera'nın verileri topladığını tescillemiş gibi konuşuyorsun. Gizlilik konusunda nasıl başarısızlıkları var?
Paylaştığım konuya hiç bakmamışsın demek ki. Satılmış olduğu şirketin geçmişine ve gizlilik politikasına bakabilirsin. Hatta tarayıcı satıldıktan sonra önemli yöneticilerin de ayrıldığını görebilirsin.

Evet, burada bir tarayıcı hakkında konuşuyoruz ama fanboy gibi ithamlarda bulunman, tartışma kültürünün gelişmiş olduğunu gösteriyor.
Başkasında eleştrdiğin şeyi neden kendin yapıyorsun? Ben senin fanboy olduğunu düşündüm, değilsen "değilim" diyebilirsin. Sen ise bana, hiçbir şeye hak vermeyen bir insanmışım gibi konuşuyorsun. Bu da tartışma çıkarıyor.

Ben senin fanboy olduğunu düşündüm, değilsen "değilim" diyebilirsin.
Önceki mesajımda belirtmiştim. Umarım bir şey hakkında öneri yapan kişilere fanboy denilmeyeceğini öğrenmişsinizdir.

Tarayıcı hakkında diğer özellikleri belirtebilirsiniz. Kullanma nedenlerinizi merak ediyorum.

Tartışmayalım. Ben tartışmaktan hoşlanan bir insan değilim. İnsanı yormaktan ve üzmekten başka bir işe yaramıyor. Tarayıcıda önemli bir şey yapmadığım için gizliliği önemsemiyorum ve bunu kullanıyorum. Cumhurbaşkanının baş danışmanı olanlar veya gizliliğini önemseyenler Firefox kullansın.

Tarayıcı hakkında diğer özellikleri belirtebilirsiniz. Kullanma nedenlerinizi merak ediyorum.
Hepsini konu sahibi zaten belirtti. Ben de bir tane ve en güzel olanını ekledim. Okuyabilirsiniz. Tekrar yazmak istemiyorum.

Tartışmayalım. Ben tartışmaktan hoşlanan bir insan değilim.
Ben de tartışmak istemiyorum ama siz ne kadar uzatırsanız, konu o kadar sapacaktır.
Cumhurbaşkanının baş danışmanı olanlar veya gizliliğini önemseyenler, Firefox kullansın.
Gizliliği önemsemek her kişinin hakkıdır ve sadece gizliliği önemseyen tarayıcı da Mozilla Firefox değildir. Birkaç örnek daha verilebilir. Eğer gizliliğinize önem vermiyorsanız ve verilerinizin daha güvenli sunucularda bulunmasını tercih etmiyorsanız, kullanmanızda bir problem bulunmuyor. Seçim sizin.

Herkes kendi seçimine göre karar verecektir. Ben sadece bu özelliklerin (kaynak kullanımlarını kısıtlama özelliği hariç) ve daha fazla sayıda özelliklerin, diğer tarayıcıların içerisinde de var olduğunu belirtmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…