Opera kullanmak için neden

Ad block dışında hepsi iyi iş görüyor. Ama ad block da sıkıntı yaşıyorum ben YouTube'ye girerken beyaz ekran geliyor reklamı geçe tıklaman gerekiyor. uBlock orgin kullanmakta fayda var.

@unnamedington Sen bir tarayıcıyı yerden yere vurursan, ben de doğal olarak fanboy olduğunu düşünürüm.
O sizin saçmalığınız. Bir markayı yerden yere vurması neden fanboyluk olsun ki zaten vurmamış? Beğenmeyip yerden yere vurabilir bu o kişiyi fanboy yapmaz.

O sizin saçmalığınız. Bir markayı yerden yere vurması neden fanboyluk olsun ki zaten vurmamış? Beğenmeyip yerden yere vurabilir bu o kişiyi fanboy yapmaz.
Kapanan tartışmayı neden tekrar açmaya çalıştığınızı sorabilir miyim? Aynı şeyleri Elocutionear ile de konuşmuştuk zaten. Sizin söylemenize gerek yoktu.

Kapanan tartışmayı neden tekrar açmaya çalıştığınızı sorabilir miyim?

Soramazsınız çünkü bunu kendiniz uydurdunuz. Konuyu tekrar açma gibi bir amacım neden olsun ki benim? Yorumunuza katılmıyorum ve bunu belirttim. Sizin ikinizin arasındaki konu kapandıysa veya tartışma bittiyse bu beni ilgilendirmez. İstediğim mesajı istediğim zaman alıntılayıp yorum yapabilirim. Pusunuzu başka yerlere kurun.

@Furkaninkosesi İyi, istediğinizi söyleyin. Biz burada tarayıcılar hakkında konuşalım, siz çoktan kapanan mevzu hakkında yorum yapın.

@Furkaninkosesi İyi, istediğinizi söyleyin. Biz burada tarayıcılar hakkında konuşalım, siz çoktan kapanan mevzu hakkında yorum yapın.
Sizin demenize ihtiyacım yoktu zaten yapabilirim. Sadece kapanan mevzu da değil. Yeni bir mevzu ya da var olan konuya da cevap verebilirim.

Chrome kullanıyorum. Linux'da cumhurbaşkanının baş danışmanı olarak kullandığım Mozilla'm var. Havalı hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…