Mobilde Brave, PC'de Opera vazgeçilmezimdir. Chrome'dan geçince affalayabiliyorsunuz (özellikle sol taraf için) ama daha sonra alışabiliyorsunuz. Sol tarafta Whatsapp'a sahip olmasıyla bile öne geçer Opera.
Ad block dışında hepsi iyi iş görüyor. Ama ad block da sıkıntı yaşıyorum ben YouTube'ye girerken beyaz ekran geliyor reklamı geçe tıklaman gerekiyor. uBlock orgin kullanmakta fayda var.
O sizin saçmalığınız. Bir markayı yerden yere vurması neden fanboyluk olsun ki zaten vurmamış? Beğenmeyip yerden yere vurabilir bu o kişiyi fanboy yapmaz.
O sizin saçmalığınız. Bir markayı yerden yere vurması neden fanboyluk olsun ki zaten vurmamış? Beğenmeyip yerden yere vurabilir bu o kişiyi fanboy yapmaz.
Kapanan tartışmayı neden tekrar açmaya çalıştığınızı sorabilir miyim? Aynı şeyleri Elocutionear ile de konuşmuştuk zaten. Sizin söylemenize gerek yoktu.
Soramazsınız çünkü bunu kendiniz uydurdunuz. Konuyu tekrar açma gibi bir amacım neden olsun ki benim? Yorumunuza katılmıyorum ve bunu belirttim. Sizin ikinizin arasındaki konu kapandıysa veya tartışma bittiyse bu beni ilgilendirmez. İstediğim mesajı istediğim zaman alıntılayıp yorum yapabilirim. Pusunuzu başka yerlere kurun.