Opera menü çubuğu saydamlaştı

Carnage86

Kilopat
Makaleler
21
Yer
İzmir
Biraz önce yanlışlıkla bir tuşa bastım ve opera menü çubuğu saydam gözükmeye başladı. operaperf.ini dosyasını sildiğimde tüm ayarlar sıfırlandı ancak menü çubuğu saydam olarak görünmeye devam ediyor(Opera 12.14 kullanıyorum.)Menü çubuğunu eski haline nasıl döndürebilirim?

Opera 17'ye güncelleyin... Bookmark vb. şeyleri almanız için şu an scriptler mevcut. Video indirme eklentileri çalışmakta.

Opera 17 berbat bir sürüm. Disk cache bile kapatılamıyor(daha önce forumda bir başlıkta sormuştum.)

Your Uninstaller!, Revo Uninstaller, IObit Uninstaller gibi yazılımlarla Opera yazılımı derin çözümleme yaparak kaldırırsanız tüm ayarlar ve dosyalar silinir. Ardından tekrardan yeni kurulum yaparsınız.

Bi deneyeyim.

Opera 6'dan sonra 12.12'ye kadar kullandım.
Opera 15'ten beri kullanıyorum, bir numara yapmadı:

Masaüstü Windows 7 64bit Pro: i7 3770, 32GB RAM, Gigabyte 680 OC, 128 OCZ Vertex SSD....
Dizüstü Windows 7 64bit Pro: i7 Q920, 6Gb Ram, GT 330M...

Disk Cache ile ilgili kısa süreli bir sorunum oldu ve güncelleme ile düzeltildi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı