Lelouchvi1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 129 20 Ekim 2020 #1 Ekran görüntüsünde göründüğü gibi boyle hata alıyorum çoğu zaman, ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Ekran görüntüsünde göründüğü gibi boyle hata alıyorum çoğu zaman, ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 20 Ekim 2020 #2 Lelouchvi1 dedi: Ekran görüntüsünde göründüğü gibi boyle hata alıyorum çoğu zaman, ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 708398 Genişletmek için tıkla... Opera ayarlarını sıfırla veya silip tekrar kur.
Lelouchvi1 dedi: Ekran görüntüsünde göründüğü gibi boyle hata alıyorum çoğu zaman, ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 708398 Genişletmek için tıkla... Opera ayarlarını sıfırla veya silip tekrar kur.
kenansb Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 65 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2020 #3 Ben OC. yaptıktan sonra böyle bir hata almaya başladım. O.C. vs bir şey yaptıysan arka planda farklı bir şey çalışıyorsa kapatmayı default ayarlarda açmayı dene sistemi
Ben OC. yaptıktan sonra böyle bir hata almaya başladım. O.C. vs bir şey yaptıysan arka planda farklı bir şey çalışıyorsa kapatmayı default ayarlarda açmayı dene sistemi
MervanYalcin37 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 Bende OC yaptıktan sonra yaşamaya başladım.
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Mayıs 2021 #5 MervanYalcin37 dedi: Bende OC yaptıktan sonra yaşamaya başlad Genişletmek için tıkla... MervanYalcin37 dedi: Bende OC yaptıktan sonra yaşamaya başladım. Genişletmek için tıkla... İşlemci overclock mu ekran kartı overclock mu yaptıktan sonra oldu
MervanYalcin37 dedi: Bende OC yaptıktan sonra yaşamaya başlad Genişletmek için tıkla... MervanYalcin37 dedi: Bende OC yaptıktan sonra yaşamaya başladım. Genişletmek için tıkla... İşlemci overclock mu ekran kartı overclock mu yaptıktan sonra oldu
MervanYalcin37 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #6 Ediz41 dedi: İşlemci overclock mu ekran kartı overclock mu yaptıktan sonra oldu Genişletmek için tıkla... İşlemci
Ediz41 dedi: İşlemci overclock mu ekran kartı overclock mu yaptıktan sonra oldu Genişletmek için tıkla... İşlemci