teferruax Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 167 Yer İstanbul, Türkiye 29 Ocak 2022 #1 Opera'yı açtığımda karşıma ekran falan gelmiyor, şansa F11 basayım dedim uygulama açıkmış tam ekran oldu ama F11 tuşuna tekrar bastığım zaman ekran yine gidiyor. Uygulamayı yeniden yükledim aynı sorun, ne yapmalıyım?
Opera'yı açtığımda karşıma ekran falan gelmiyor, şansa F11 basayım dedim uygulama açıkmış tam ekran oldu ama F11 tuşuna tekrar bastığım zaman ekran yine gidiyor. Uygulamayı yeniden yükledim aynı sorun, ne yapmalıyım?
K Kızılsakal34 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 578 Çözümler 5 29 Ocak 2022 #2 Ekran SS'i atar mısın ? Artı 0 Eksi
KS KS teferruax Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 167 Yer İstanbul, Türkiye 30 Ocak 2022 #3 Kızılsakal34 dedi: Ekran SS'i atar mısın? Genişletmek için tıkla... Alt kısımda Opera'ya bakıyorum fakat bastığım zaman karşıma gelmiyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (234).png 361,9 KB · Görüntüleme: 59 Artı 0 Eksi
Kızılsakal34 dedi: Ekran SS'i atar mısın? Genişletmek için tıkla... Alt kısımda Opera'ya bakıyorum fakat bastığım zaman karşıma gelmiyor.
K Kızılsakal34 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 578 Çözümler 5 30 Ocak 2022 #4 Tek monitör kullanıyorsun dimi? Ayarlardan iki monitöre almış olabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS teferruax Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 167 Yer İstanbul, Türkiye 31 Ocak 2022 #5 Kızılsakal34 dedi: Tek monitör kullanıyorsun değil mi? Ayarlardan iki monitöre almış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sanırım, bilmiyorum. Tek monitör kullanıyorum. Nasıl tek monitöre alabilirim tekrar? Artı 0 Eksi
Kızılsakal34 dedi: Tek monitör kullanıyorsun değil mi? Ayarlardan iki monitöre almış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sanırım, bilmiyorum. Tek monitör kullanıyorum. Nasıl tek monitöre alabilirim tekrar?
K Kızılsakal34 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 578 Çözümler 5 31 Ocak 2022 #6 teferruax dedi: Sanırım, bilmiyorum. Tek monitör kullanıyorum. Nasıl tek monitöre alabilirim tekrar? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde sağ tık görüntü ayarları diyeceksin. Sonra sayfayı aşağıya indir görseldeki gibi olması lazım. Bu şekilde kontrol edebilirsin. Artı 0 Eksi
teferruax dedi: Sanırım, bilmiyorum. Tek monitör kullanıyorum. Nasıl tek monitöre alabilirim tekrar? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde sağ tık görüntü ayarları diyeceksin. Sonra sayfayı aşağıya indir görseldeki gibi olması lazım. Bu şekilde kontrol edebilirsin.