Opera Taracıyı Açılan Virüs İçerikli Siteler

Docktor

Hectopat
Daha fazla  
Bugün akşam saatlerinde kullandığım Opera tarayıcısında yanda yeni bir pencere açıldı ve garip bir link vardı. Trojan veya virüs olduğunu düşünüyorum yardım ederseniz çok iyi olur teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O esnada açık olan başka bir site reklam olarak açmış olabilir. İçiniz rahat etsin istiyorsanız AdwCleaner ile tarama yapabilirsiniz.

Merhaba. Adwcleaner ve Zemana Portable (İçim rahat olsun derseniz Emsisoft Emergency Kit ve HitmanPro ile de taratabilirsiniz) ile taratın ve modemi fabrika ayarlarına getirdikten sonra ağa bağlı cihazlara tarama yapın. Modem markanızı da söyleyebilir misiniz? İyi günler...

Trojan veya virüs olduğunu düşünüyorum yardım ederseniz çok iyi olur teşekkürler.
Düşünmekle maalesef olmuyor. Zararlı olduğunu anlamak için belirti gerekir. Sonrasında ne gibi sorun veya sonuçlar çıktı bunları belirtmeniz lazımdı.
Malwarebyte ile bir tarama yaparsanız sistemde zararlı vb. var mı görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…