Opera tarayıcı anlık donma sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar ben iki tane tarayıcı kullanıyorum Chrome ve Opera. Chrome'u çok fazla kullanmıyorum genelde reklamlar, fazla RAM kullanması vs. o yüzden 2-3 aydan beri Opera'yı da kullanmaya başladım fakat bilgisayara format attıktan sonra Opera'yı yükledim ve 1-2 hafta sonra sayfada 3-4 saniyelik donma olduğunu fark ettim. Şöyle bir şey var donmalar sadece sayfalarda mesela 3 tane sayfa açık 3 sayfa donuyor fakat yukarıda birinci sayfaya, ikinci sayfaya, üçüncü sayfaya geçmeye çalışırken hemen geçiyor o zaman sıkıntı yok ama gel gelelim sayfanın içine o zaman 3-4 saniye bekliyorsun ve bu sık sık oluyor. Acaba sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer bir problem bende de var. Özellikle video izlerken donuyor ve ekran kararıyor ama arkadan ses gelmeye devam ediyor. Umarım bir yol bulunur ve çözülür.

Ben 8 GB RAM kullanırken donmalar yoktu 16 GB yaptım anlık donmalar başladı ama sorunu düzeltecek bir şey bulamadım hala bulanınız var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı