y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #11 Tarayıcı geçmişini silin ve çerezleri kaldırın.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #12 y4vuzz dedi: Tarayıcı geçmişini silin ve çerezleri kaldırın. Genişletmek için tıkla... Alakası yok maalesef her türlü böyle kullanıyor. 3 senedir kullandığımdan biliyorum.
y4vuzz dedi: Tarayıcı geçmişini silin ve çerezleri kaldırın. Genişletmek için tıkla... Alakası yok maalesef her türlü böyle kullanıyor. 3 senedir kullandığımdan biliyorum.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #13 unknown_user dedi: "Opera" dediğim yerin program olarak kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde derseniz adam der ki 24 tane opera mı açtım ben? Yanlış tanım yapıyorsunuz. Suçlamıyorum.
unknown_user dedi: "Opera" dediğim yerin program olarak kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde derseniz adam der ki 24 tane opera mı açtım ben? Yanlış tanım yapıyorsunuz. Suçlamıyorum.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #14 aLyX3N dedi: Alakası yok maalesef her türlü böyle kullanıyor. 3 senedir kullandığımdan biliyorum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlayamadım.
aLyX3N dedi: Alakası yok maalesef her türlü böyle kullanıyor. 3 senedir kullandığımdan biliyorum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlayamadım.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #15 y4vuzz dedi: Demek istediğinizi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Neyini anlamadınız acaba diyorum ki ne yaparsan yap her türlü RAM olarak böyle?
y4vuzz dedi: Demek istediğinizi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Neyini anlamadınız acaba diyorum ki ne yaparsan yap her türlü RAM olarak böyle?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #16 aLyX3N dedi: Neyini anlamadınız acaba diyorum ki ne yaparsan yap her türlü RAM olarak böyle? Genişletmek için tıkla... Normalde Opera 1GB RAM mi kullanıyor yani. (Kullanmadığım için bilmiyorum ama arama motorunun 1GB ram kullanması saçma)
aLyX3N dedi: Neyini anlamadınız acaba diyorum ki ne yaparsan yap her türlü RAM olarak böyle? Genişletmek için tıkla... Normalde Opera 1GB RAM mi kullanıyor yani. (Kullanmadığım için bilmiyorum ama arama motorunun 1GB ram kullanması saçma)
unknown_user Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 73 16 Ağustos 2021 #17 Sydraaa dedi: Bu şekilde derseniz adam der ki 24 tane opera mı açtım ben? Yanlış tanım yapıyorsunuz. Suçlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben nereden bileyim Opera'da böyle olduğunu? Görev Yönetici'sin de böyle gözüktüğü için öyle sandım.
Sydraaa dedi: Bu şekilde derseniz adam der ki 24 tane opera mı açtım ben? Yanlış tanım yapıyorsunuz. Suçlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben nereden bileyim Opera'da böyle olduğunu? Görev Yönetici'sin de böyle gözüktüğü için öyle sandım.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #18 unknown_user dedi: Ben nereden bileyim Opera'da böyle olduğunu? Görev yönetici'sin de böyle gözüktüğü için öyle sandım. Genişletmek için tıkla... Sydraaa dedi: Suçlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzgün okuyup cevap atarsan sevinirim. Teşekkürler. İyi geceler. ^^.
unknown_user dedi: Ben nereden bileyim Opera'da böyle olduğunu? Görev yönetici'sin de böyle gözüktüğü için öyle sandım. Genişletmek için tıkla... Sydraaa dedi: Suçlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzgün okuyup cevap atarsan sevinirim. Teşekkürler. İyi geceler. ^^.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #19 y4vuzz dedi: Normalde Opera 1GB RAM mi kullanıyor yani. (Kullanmadığım için bilmiyorum ama arama motorunun 1GB RAM kullanması saçma) Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir arkada video açayım 2 GB ı bile geçiyor.
y4vuzz dedi: Normalde Opera 1GB RAM mi kullanıyor yani. (Kullanmadığım için bilmiyorum ama arama motorunun 1GB RAM kullanması saçma) Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir arkada video açayım 2 GB ı bile geçiyor.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #20 aLyX3N dedi: Hocam şöyle bir arkada video açayım 2 GB ı bile geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece diş görünüş için değmez bence, farklı arama motorlarına geçmek daha mantıklı.
aLyX3N dedi: Hocam şöyle bir arkada video açayım 2 GB ı bile geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece diş görünüş için değmez bence, farklı arama motorlarına geçmek daha mantıklı.