Opera tarayıcıda mikro takılma

Taake

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba,

Opera Tarayıcıda herhangi bir metin seçildiğinde çıkan açılan menüde (popup) mikro takılma, lag oluşuyor. Yıllardır Opera kullanıyorum daha önce böyle bir problem yaşamıyordum. Windows 11 sonrası ortaya çıkan bir durum. Belki bir ayarı vardır ama bulamadım. Edge tarayıcıda da aynı şekilde popup açılıyor ancak orada böyle bir problem yok.

Daha iyi anlaşılması için video ekliyorum.

Bu menü daha önce bir kerede ve net bir şekilde açılırken şu an bu şekilde oluyor.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arama açılır penceresini kapatıp test eder misin? Ben açıp test ettim görsel bir takılma sorunu yok. Ekran kartı sürücüsünde bir sorun olmuş olabilir. Sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. Ya da bir uzantı, menüler açılırken takılmaya yol açıyor olabilir.

Ekran Kartı sürücüsünü dün DDU kullanarak güncelledim.
Arama açılır penceresini kapatırsam test edemem çünkü o zaman menü hiç açılmıyor. Açılmadığı için de takılıp takılmadığını görme şansım yok.
Hiçbir eklenti olmadan da denedim yine aynı.
Bu menü benim çok işime yarıyor, saatleri, döviz kurlarını, ölçü birimlerini anında tek seçimle çeviriyor çünkü.

Tarayıcınızı güncelleyin. Olmazsa sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Ayrıca donanım hızlandırmanın açık olduğundan emin olun.

Operayı kaldırıp yeniden kurdum, ayarları sıfırladım, donanım hızlandırmayı açık kapalı denedim çözüm olmadı.
Böyle kullanacağım
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…