Opera tarayıcıda nasıl görselle arama yapabilirim?

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben şu fotoğrafı internette aratmak istiyorum, nasıl yapacağım?

Desktop Screenshot 2020.06.18 - 22.35.57.59 (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben şu fotoğrafı internette aratmak istiyorum, nasıl yapacağım?

Eki Görüntüle 595173
Bu nasıl fotoğraf korktum :D
Bu Chrome tarayıcıya has bir özellik. Opera'da şöyle yapabilirsin: Önce resme sağ tıklayıp adresini kopyalarsın, daha sonra Google Görseller adresine gidip Kamera simgesine tıklar ve "Görsel URL'sini yapıştır" bölümüne kopyaladığın resim linkini yapıştırarak ararsın.
Farklı bir forumda bunu buldum.

Eskiden google chrome kulanırken bende çok kulanıyordum bu özelliği 16 gb ram olmasına rağmen yediği fazla miktarda ram'den ve elektirk kesilmeleri sırasında sayfa ve pencere kayıplarından dolayı opera'ya geçiş yaptım.

Doğal olarak bu özellikten feragat ettim, ama bi nevi onun kadar kolay bir yol daha buldum
Lightshot (Ekran Alıntısı) programını bilmeyen yoktur o programı kulanarakda görsel araması yapabilmektesiniz.
1592510610314.png

Hocam Google'a herhangi bir şey yazdıktan sonra önce görsellere sonra buraya tıklıyorsunuz:
Screenshot_2.png

Ben görselle arama yaparken genelde daha kesin sonuç veren Yandex'i öneririm. Üstteki arkadaşın dediği gibi Lightshot'da kullanabilirsiniz. Bu görselle arama olayı tarayıcıyla ilgili değil, arama motoruyla ilgilidir.

Son düzenleme:
Eskiden Google Chrome kulanırken bende çok kulanıyordum bu özelliği 16 GB RAM olmasına rağmen yediği fazla miktarda RAM'den ve elektirk kesilmeleri sırasında sayfa ve pencere kayıplarından dolayı Opera'ya geçiş yaptım.

Doğal olarak bu özellikten feragat ettim, ama bir nevi onun kadar kolay bir yol daha buldum.
Lightshot (ekran alıntısı) programını bilmeyen yoktur o programı kulanarakda görsel araması yapabilmektesiniz.
Eki Görüntüle 595200

Yukarıdaki arkadaşların verdiği linklerden buldum size de vereyim. Google Görseller
TikTok akımı olduğunu maalesef biliyorum :(
Oturup onları izlemiyorum, sadece en kötü akıma bir göz atmak istedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı