Opera ve Chrome Arasındaki Fark Nedir?

• Konuyu başlatan TeqxD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 5.124

TeqxD

Decapat
Opera'da Youtube'da 1080p video izleyebiliyorum fakat Chrome'da 720p'de donuyor. Chrome'da internetten rahatlıkla film izleyebiliyorum fakat aynı kalitede Opera'da donuyor. Bu farkın sebebi nedir? Hangisini kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun yıllar Chrome kullandıktan sonra Opera'ya geçtim. Chrome'da ram kullanımı çok yüksekti, birden fazla işlem açıp ram'i yoğun kullanıyordu. Şuan Opera kullanıyorum ve tekrar Chrome'a dönmeyi düşünmüyorum. Ram kullanımı çok iyi sistemi yormuyor, gayet akıcı. Dediğiniz gibi YouTube'da Chrome gibi saçma sapan yerlerde takılma yapmıyor.

Ben uzun yıllardır Opera kullanıyorum gayet memnunum. Ancak film dizi izlerken takılma sorunu var. Bir de Chrome'da deneyeceğim.

Test ettiğim bir şey, Chrome'u acınca ortalama 12-13 adet chrome.exe acılıyordu Opera'da. 6-7 arası RAM'ı kurutuyor Chrome ama Chrome kullanıyorum :/

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı