Galaxy Destroyer Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #11 Çok doluysa olabilir.
srtszr Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 6 23 Ocak 2021 #12 EfeKuyumcuu dedi: Hepinize teşekkür ediyorum kasma sorununu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün?
EfeKuyumcuu dedi: Hepinize teşekkür ediyorum kasma sorununu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün?
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Ocak 2021 #13 srtszr dedi: Nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Hocam kenarda gx Control var oradan CPU ve RAM kullanımını arttırabilirsiniz.
srtszr dedi: Nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Hocam kenarda gx Control var oradan CPU ve RAM kullanımını arttırabilirsiniz.
lolcuefe Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #14 Arkadaşlar sekme ön izlemesi diye bir ayar var ben de yaşıyordu onu kapayınca çözüldü onu kontrol de edebilirsiniz.
Arkadaşlar sekme ön izlemesi diye bir ayar var ben de yaşıyordu onu kapayınca çözüldü onu kontrol de edebilirsiniz.