Opera VPN'i okul internetlerinde işe yarar mı?

Sadece_1dk

Femtopat
Daha fazla  
Opera tarayıcısı VPN desteği var mı eğer varsa okuldaki bilgisayarlarda (internetten okul sitesi dışında girilmiyor) işe yarar mı? Bunu merak ettim eğer işe yararsa direkt okuldaki bilgisayara Opera yükleyeceğim, ama eğer işe yaramıyorsa başka VPN önerisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmıyor.
Diğer VPN'lerin de çoğu işe yaramıyor. Sadece birkaç tane ücretli ya da deneme sürümü çalışan VPN biliyorum.
Okul bilgisayarlarına bu şekilde kendi işleriniz için bir şeyler kurmanız yasal ve etik değil. İhtiyacınız var ise hocalarınız ile görüşün.
Yasal olarak dediğiniz doğru ancak bana göre saçmalık. En azından YouTube erişime açılabilir. Öğrenciler derslerine YouTube'dan da çalışabiliyor.
Zamanında proxy ve çeşitli VPN hizmetleri ile bol bol ders çalışma imkanımız oldu YouTube üzerinden. Yurtta kaldığımız ve akıllı telefon erişimimiz olmadığı için bu yönteme başvurduk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı