i5 1035G1 işlemci, 4 GB 2666MHz DDR4 RAM kullanıyorum. Arayüzü akıcı olan, en az RAM tüketen ve güvenlik sorunları vs. olmayan, arka planda çalışsa bile kastırmayacak tarayıcı arıyorum. Şu anda gx kullanıyorum fakat güvenlik açığı var dediler. Hangisini önerirsiniz?
i5 1035G1 işlemci, 4 GB 2666MHz DDR4 RAM kullanıyorum. Arayüzü akıcı olan, en az RAM tüketen ve güvenlik sorunları vs. olmayan, arka planda çalışsa bile kastırmayacak tarayıcı arıyorum. Şu anda gx kullanıyorum fakat güvenlik açığı var dediler. Hangisini önerirsiniz?
Ana sayfadayken sağ üstteki üç noktanın altında ''ayarlar'' simgesi var. Oradan kendi isteğine göre özelleştirebilirsin. Ben sade sevdiğim için böyle yaptım mesela.
Pardon arayüz demiş, ana sayfa anladım ben. Gerçi bunu kastetmiş de olabilir bilemedim.
Ana sayfadayken sağ üstteki üç noktanın altında ''ayarlar'' simgesi var. Oradan kendi isteğine göre özelleştirebilirsin. Ben sade sevdiğim için böyle yaptım mesela. Eki Görüntüle 1163891
Pardon arayüz demiş, ana sayfa anladım ben. Gerçi bunu kastetmiş de olabilir bilemedim.