Opera vs Chrome

Evet genel olarak Chrome çok fazla ram kullanıyor ve düşük donanımlı bir bilgisayara sahipseniz Opera daha rahat gelecektir. Fakat Opera aklına gelebilecek her türlü etkinliğini elaleme satıyor diye biliyorum. Tüm tarayıcılar arasındaki fikrim ise Brave'dir.

Gizlilik yok desene sen ona

Şu anda tarayıcı olarak Chrome kullanmaktayım fakat Opera çok önerilmekte. Hangisi daha sistem dostu ve kullanışlıdır?
Opera çok düşük bir RAM tüketimine sahip. Chrome arkada açıkken oyun oynayamıyorken Opera açıkken 20fps gta san andreas oynayabiliyorum

Opera çok düşük bir RAM tüketimine sahip. Chrome arkada açıkken oyun oynayamıyorken Opera açıkken 20fps gta san andreas oynayabil
Konudan çok bağımsız , sistem ne hocam 20 fps öyle bi sistem kaldı mı ?

Arkadan da bilgileri çıtır çıtır yutuyor valla. Kaç kere uyardık kullanmayın diye. Tertemiz Brave var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Veri çalıyor deyip Windows kullanmak da güzel ironi.
Opera daha işlevsel. Chrome daha sade.

Ben Google kullanıyorum arada Opera. Çok farkı aslında yok. Fakat Opera'nın içinde daha fazla özelleştirmeye dayalı ayarlar var.

Opera iyidir ama tüm bilgilerini satıyorlar. Brave'a alışamadım. O yüzden chrome'dan devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…