Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.580 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 5 Mart 2022 #31 Playstor dedi: Cihazınızın sitesinde yazmıyor mu ve şu anda bunu sormanızın nedenini anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ekranımda bir anda bios ile alakalı bir şey çıktı güncelleyin güncellemezseniz bilgisayarınız yavaşlar diye.
Playstor dedi: Cihazınızın sitesinde yazmıyor mu ve şu anda bunu sormanızın nedenini anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ekranımda bir anda bios ile alakalı bir şey çıktı güncelleyin güncellemezseniz bilgisayarınız yavaşlar diye.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.099 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 5 Mart 2022 #32 Leon Dayı dedi: Ekranımda bir anda bios ile alakalı bir şey çıktı güncelleyin güncellemezseniz bilgisayarınız yavaşlar diye. Genişletmek için tıkla... Hemen çıkan linke tıklasaydınız sizde. Ya hocam... Neyse. Bu mesajınızla ilgili yeni bir konu oluşturun. Daha sonrasında yardımcı olalım.
Leon Dayı dedi: Ekranımda bir anda bios ile alakalı bir şey çıktı güncelleyin güncellemezseniz bilgisayarınız yavaşlar diye. Genişletmek için tıkla... Hemen çıkan linke tıklasaydınız sizde. Ya hocam... Neyse. Bu mesajınızla ilgili yeni bir konu oluşturun. Daha sonrasında yardımcı olalım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.580 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 5 Mart 2022 #33 TheAny dedi: Hemen çıkan linke tıklasaydınız sizde. Ya hocam... Neyse. Bu mesajınızla ilgili yeni bir konu oluşturun. Daha sonrasında yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim konu oluştururum hemen. Telaşlandım korktum virüs bulaştı zannettim.
TheAny dedi: Hemen çıkan linke tıklasaydınız sizde. Ya hocam... Neyse. Bu mesajınızla ilgili yeni bir konu oluşturun. Daha sonrasında yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim konu oluştururum hemen. Telaşlandım korktum virüs bulaştı zannettim.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.099 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 5 Mart 2022 #34 Leon Dayı dedi: Özür dilerim konu oluştururum hemen. Telaşlandım korktum virüs bulaştı zannettim. Genişletmek için tıkla... Bulaşmış olma ihtimali var. Konuyu açın, mesajınızda detayları belirtin.
Leon Dayı dedi: Özür dilerim konu oluştururum hemen. Telaşlandım korktum virüs bulaştı zannettim. Genişletmek için tıkla... Bulaşmış olma ihtimali var. Konuyu açın, mesajınızda detayları belirtin.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.580 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 5 Mart 2022 #35 TheAny dedi: Bulaşmış olma ihtimali var. Konuyu açın, mesajınızda detayları belirtin. Genişletmek için tıkla... Açtım yanlışlıkla konu başlığı yanlış oldu sonradan fark ettim. Umarım sorun olmaz.
TheAny dedi: Bulaşmış olma ihtimali var. Konuyu açın, mesajınızda detayları belirtin. Genişletmek için tıkla... Açtım yanlışlıkla konu başlığı yanlış oldu sonradan fark ettim. Umarım sorun olmaz.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #36 Opera kullanmayın ram tüketimi az olsa bile yavaş çalışıyor. O yüzden Chrome
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 5 Mart 2022 #37 Ikisi de cop tarayici. Chrome kullanacagima internete girmem daha iyi. Brave ve Firefox oneririm.
k3rxo Femtopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #38 Brave'e geçtim şimdilik memnunum teşekkürler arkadaşlar ...
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 Yer Ankara 5 Mart 2022 #39 Bir zamanlar Opera vardı.
Ş şahıs Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Mart 2022 #40 Chrome en iyisi ama fire fox Google kadar hızlı RAM olarak Chrome.