T0rik Femtopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #12 Haley dedi: Üçüde kötü daha doğrusu biraz hantal Edge kullanırım. Genişletmek için tıkla... Firefox Windows'ta biraz hantal ama Brave bende güzel çalışıyor.
Haley dedi: Üçüde kötü daha doğrusu biraz hantal Edge kullanırım. Genişletmek için tıkla... Firefox Windows'ta biraz hantal ama Brave bende güzel çalışıyor.
M MrMrt Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #14 kratosdeniz dedi: Firefox tabii ki. Genişletmek için tıkla... Neden Brave yerine Firefox'u tercih edersin. Brave'i indirdim şu anda bu mesajı da Brave'den yazıyorum ve tarayıcı çok hızlı Opera GX'e göre ve Adblocker'ı çok iyi çalışıyor. Firefox'u da indirdim inceledim ve kararım Brave'den yana oldu . Son düzenleme: 8 Mart 2021
kratosdeniz dedi: Firefox tabii ki. Genişletmek için tıkla... Neden Brave yerine Firefox'u tercih edersin. Brave'i indirdim şu anda bu mesajı da Brave'den yazıyorum ve tarayıcı çok hızlı Opera GX'e göre ve Adblocker'ı çok iyi çalışıyor. Firefox'u da indirdim inceledim ve kararım Brave'den yana oldu .