Opera Web sitelerine erişim sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Opera ile bazı web sitelerine giremiyorum VPN servisi açık/kapalı fark etmez ama Google Chrome ile aynı sitelere girebiliyorum, DNS değiştirdim sonuç yine aynı. Benzer sorunla karşılaşıp çözüme ulaşabilen varmı?
Örnek; girmeye çalıştığım link : Asus GeForce GTX 1060 Strix 6GB GDDR5 Ekran Kartı - STRIX-GTX1060-O6G

Opera:

Google Chrome:

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN'in yanında bulunan ikon, Opera Turbo değil mi? Onu kapatarak deneyebilir misin?

Modemi ve ve pc'yi kapatıp açtığımda link'e şuan giriyor fakat arada yine yapıyor. Şimdi de Discord ve Twitch'e girmiyor Süperonline ile görüştüm Discord ve Twitch'in web adreslerini aldılar 24 saat içinde geri dönüş yapacaklarmış, sizce bağlantıyla alakalı bir durum mu bu? daha 2 günce önce temiz format attım.

Ayarlardan Opera'yı sıfırla düzelir.
Opera hiç bir internet sitesine girmez ya da internet bağlantın yok diye uyarı verirse ayarlardan Opera'yı sıfırla düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…