MustafaUğur32 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Merhaba eskiden de Opera kulanıyordum. Az önce yükledim ve Opera arama motorunu Google'dan Yandex'e çevirmiş. Nasıl tekrar Google'a çevirebilirim?
Merhaba eskiden de Opera kulanıyordum. Az önce yükledim ve Opera arama motorunu Google'dan Yandex'e çevirmiş. Nasıl tekrar Google'a çevirebilirim?
Çözüm Mustafa.Kaan 4 Mayıs 2025 Ayarlardan tercih edilen arama motorunu Yandex yerine Google seçmelisiniz.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.696 Makaleler 2 Çözümler 1.658 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #2 Ayarlardan tercih edilen arama motorunu Yandex yerine Google seçmelisiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.132 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer Tekirdağ 4 Mayıs 2025 #3 Ayarlarda arama yerine arama motoru yazınca varsayılan arama motoru gibi bir şey çıkar onu Google seçin. Artı 0 Eksi
Ayarlarda arama yerine arama motoru yazınca varsayılan arama motoru gibi bir şey çıkar onu Google seçin.
KS KS MustafaUğur32 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #4 Ahmet Kayra025 dedi: Ayarlarda arama yerine arama motoru yazınca varsayılan arama motoru gibi bir şey çıkar onu Google seçin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım ayarlara girince ayrı bir arama yeri cıkmıyor. MustafaUğur32 dedi: Bulamadım ayarlara girince ayrı bir arama yeri cıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Mobilden yapmaya çalışıyorum. MustafaUğur32 dedi: Bulamadım ayarlara girince ayrı bir arama yeri cıkmıyor. Mobilden yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Buldumm teşekkürler. Son düzenleme: 4 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Ahmet Kayra025 dedi: Ayarlarda arama yerine arama motoru yazınca varsayılan arama motoru gibi bir şey çıkar onu Google seçin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım ayarlara girince ayrı bir arama yeri cıkmıyor. MustafaUğur32 dedi: Bulamadım ayarlara girince ayrı bir arama yeri cıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Mobilden yapmaya çalışıyorum. MustafaUğur32 dedi: Bulamadım ayarlara girince ayrı bir arama yeri cıkmıyor. Mobilden yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Buldumm teşekkürler.