Pherimenium Kilopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 635 Yer Antakya/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #1 Opera tarayıcısı sürekli tarayıcıda gezinirken bir anda donuyor ve yanıt vermiyor hatası ile karşılaşıyorum. Kaldırıp tekrar kurdum sorun devam etmekte, yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2019
Opera tarayıcısı sürekli tarayıcıda gezinirken bir anda donuyor ve yanıt vermiyor hatası ile karşılaşıyorum. Kaldırıp tekrar kurdum sorun devam etmekte, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sezai Bey Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 200 Çözümler 3 2 Mayıs 2019 #2 Ayarlar > Tarayıcı sekmesine tıklayın. Opera'yı sıfırla bölümüne gelin. Tarayıcı ayarlarını sıfırla... butonuna tıklayın.. Tekrar çalıştırın bakalım düzelecek mi?
Ayarlar > Tarayıcı sekmesine tıklayın. Opera'yı sıfırla bölümüne gelin. Tarayıcı ayarlarını sıfırla... butonuna tıklayın.. Tekrar çalıştırın bakalım düzelecek mi?
Beylerbeyi41 Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 583 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #3 Programı kaldırıp CClenar ile kalıntıları temizledim. Bilgisayarı açıp kapattım. Yeniden kurdum ve düzelmişti.
Programı kaldırıp CClenar ile kalıntıları temizledim. Bilgisayarı açıp kapattım. Yeniden kurdum ve düzelmişti.
Pherimenium Kilopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 635 Yer Antakya/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #4 Denedim sorun devam ediyor.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 2 Mayıs 2019 #5 Görev yöneticisi ayrıntılar kısmından opera.exe'ye sağ tıklayarak düşükse önceliğini yükseltin.
Pherimenium Kilopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 635 Yer Antakya/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #6 Kaldırmaya çalıştığımda bu hata çıkıyor. Beylerbeyi41 dedi: Programı kaldırıp CClenar ile kalıntıları temizledim. Bilgisayarı açıp kapattım. Yeniden kurdum ve düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediklerini yaptım sorun çözüldü. Dosya Ekleri ssssa.png 2,4 KB · Görüntüleme: 616 Son düzenleme: 2 Mayıs 2019
Kaldırmaya çalıştığımda bu hata çıkıyor. Beylerbeyi41 dedi: Programı kaldırıp CClenar ile kalıntıları temizledim. Bilgisayarı açıp kapattım. Yeniden kurdum ve düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediklerini yaptım sorun çözüldü.