Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #11 Bfdekiosmanliaskeri dedi: Aynı şekilde bendede sorun var önceden indirme hızımın verimini tam alıyordum şimdi 11 mbps olması upload hızım nedense 200-500 kilobayt hızla indirme yapıyor ama steamde böyle bir sorun yok orda yine 11 mbps hızla indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Selam, IDM kullanarak sorunu çözebilirsin. Opera'ya nasıl ekleyeceğini buradaki videodan öğrenebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bfdekiosmanliaskeri dedi: Aynı şekilde bendede sorun var önceden indirme hızımın verimini tam alıyordum şimdi 11 mbps olması upload hızım nedense 200-500 kilobayt hızla indirme yapıyor ama steamde böyle bir sorun yok orda yine 11 mbps hızla indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Selam, IDM kullanarak sorunu çözebilirsin. Opera'ya nasıl ekleyeceğini buradaki videodan öğrenebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bfdekiosmanliaskeri Femtopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #12 Teşekkürler dostum. Peganeo dedi: Selam, IDM kullanarak sorunu çözebilirsin. Opera'ya nasıl ekleyeceğini buradaki videodan öğrenebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Teşekkürler dostum. Peganeo dedi: Selam, IDM kullanarak sorunu çözebilirsin. Opera'ya nasıl ekleyeceğini buradaki videodan öğrenebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #13 Bfdekiosmanliaskeri dedi: Teşekkürler dostum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.