Telemnar92 Picopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #11 CoderF dedi: Yani arada kendi kendine güncelliyor ben herhangi bir güncelleme yapmadım. Genişletmek için tıkla... Sol üst Opera simgesinden "Güncelleme ve Geri Yükleme" bölümünden denetleyin. Belki sürümünüz güncel değildir.
CoderF dedi: Yani arada kendi kendine güncelliyor ben herhangi bir güncelleme yapmadım. Genişletmek için tıkla... Sol üst Opera simgesinden "Güncelleme ve Geri Yükleme" bölümünden denetleyin. Belki sürümünüz güncel değildir.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 17 Ağustos 2020 #12 Opera GX otomatik kurulu geliyor sanırsam.
X xmtech Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 18 Ağustos 2020 #13 Telemnar92 dedi: Kendi reklam engelleyicisini şimdi test ettim, engelliyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bende de kendi reklam engelleyicisi var ama reklamlar yine de çıkıyor. Sürümünüz70.0.3728.106 güncel Opera kullanıyorum
Telemnar92 dedi: Kendi reklam engelleyicisini şimdi test ettim, engelliyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bende de kendi reklam engelleyicisi var ama reklamlar yine de çıkıyor. Sürümünüz70.0.3728.106 güncel Opera kullanıyorum