Opera Youtube Videolarında Görüntü Yok

Yer
İnegöl
Daha fazla  
1584519536388.png

Dosya Ekleri

• 1584519454665.png
    1584519454665.png
    48,6 KB · Görüntüleme: 62
Bende hala ara sıra oynatma hatası alıyorum. Opera'nın dahili reklam engelleyicisini ve izleyici engelleyicisini kapatır mısın?

Ben bunları kapatarak büyük ölçüde düzelttim:

Son düzenleme:
Bende ara sıra oynatma hatası alıyorum. Opera'nın dahili reklam engelleyicisini ve izleyici engelleyicisini kapatır mısın?
Neden yaptı bunu anlamadım ama düzeldi :D Sadece Youtube'dan olması garibime gitti.
Hem Adbloock var hemde Opera reklam engelleyicisi. İkisi aynı anda açıkken oluyor.

İki reklam engelleyici aynı işlevi yaptığından, çakışma olma ihtimali var. O yüzden tek reklam engelleyici yeterlidir. Tavsiye olarak bağlantıdaki uzantıyı öneririm.

İki reklam engelleyici aynı işlevi yaptığından, çakışma olma ihtimali var. O yüzden tek reklam engelleyici yeterlidir. Tavsiye olarak bağlantıdaki uzantıyı öneririm.
Adlbock ve Opera reklam engelleyicisi vardı zaten.
İki reklam engelleyicisinden ziyade Adblock yapıyor sanırım. Sadece Adblock açıkken böyle.
1584631844475.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı