Çözüldü Opera'da açılan sekmeler bir süre sonra yavaşlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vazquezz

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar Opera kullanıyorum. Ve yeni yeni olmaya başladı bu sorun. Siteler arkada açık kalıyor örneğin Discord'a Opera'dan giriyorum ve arkadaşlarımla konuşuyorum site 2 3 dakika açık kaldığında site çok yavaşlıyor. O sekmedeki siteyi kapatıp yeni sekme açıp o siteye tekrar girmem gerekiyor. Bu durum çok sinir bozucu olmaya başladı. YouTube'dan video izliyorum donuyor. Fakat internetim süper şekilde çekiyor. Fakat Opera böyle sorun yaratıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Merhaba hocam adım adım anlatım.
1. Opera'yı açın.
2. sağ üst köşede bulunan Opera menüsüne (o simgesi) tıklayın.
3. geçmiş seçeneğini seçin.
4. açılan menüde, tarama verilerini temizle seçeneğine tıklayın. Bu, sizi "tarama verilerini temizle" penceresine yönlendirecektir.
5. açılan pencerede, zaman aralığı kısmından temizlemek istediğiniz zaman dilimini seçin.
6. çerezler ve diğer site verileri ve önbelleğe alınan resimler ve dosyalar kutucuklarını işaretleyin.
7. son olarak, verileri temizle butonuna tıklayın.
Hocam reklam ve izleyici engelleyicilerini kapatıp dener misiniz?

Hepsi kapalı hocam hiç indirmedim fakat şu anda sorun kalktı sanırım olduğunu görmedim teşekkürler.

Şu anda normal hocam eğer bir sorun olursa dönüş yapacağım teşekkürler yardımınız için.

Şu anda normal hocam eğer bir sorun olursa dönüş yapacağım teşekkürler yardımınız için.

Ben teşekkür ederim iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…