emreekiz0 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 15 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Opera üzerinden bir eklenti yükledim ve ilk defa açılışta yeni sekme açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Opera üzerinden bir eklenti yükledim ve ilk defa açılışta yeni sekme açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.007 Çözümler 47 Yer Mersin 15 Mart 2024 #2 Adware bu, virüs taraması yapın.
emreekiz0 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 15 Mart 2024 #3 Kendi eklenti sayfasından eklenti olarak indirdim. Windows büyük ihtimalle zaten görürdü. Opera ayarlarından düzeltmeliyim diye düşünüyorum ama bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa bekliyorum.
Kendi eklenti sayfasından eklenti olarak indirdim. Windows büyük ihtimalle zaten görürdü. Opera ayarlarından düzeltmeliyim diye düşünüyorum ama bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa bekliyorum.