Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #11 Kardeşime bu tarayıcının kötü olduğunu nasıl anlatabilirim? Çünkü kendisi resmen bir Opera GX bağımlısı.
Kardeşime bu tarayıcının kötü olduğunu nasıl anlatabilirim? Çünkü kendisi resmen bir Opera GX bağımlısı.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Mart 2022 #12 KİNG09 dedi: Darkweb de veriler ekmek arası köfte gibi gidiyor Genişletmek için tıkla... Evet ama darkweb Opera'da açılmıyor
KİNG09 dedi: Darkweb de veriler ekmek arası köfte gibi gidiyor Genişletmek için tıkla... Evet ama darkweb Opera'da açılmıyor
Keroble Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #13 Esdeath.xyz dedi: Kardeşime bu tarayıcının kötü olduğunu nasıl anlatabilirim? Çünkü kendisi resmen bir Opera GX bağımlısı. Genişletmek için tıkla... Ona verilerin satıldığını ve Opera VPN'in aslında o kadar da gizli olmadığından bahsedebilirsin.
Esdeath.xyz dedi: Kardeşime bu tarayıcının kötü olduğunu nasıl anlatabilirim? Çünkü kendisi resmen bir Opera GX bağımlısı. Genişletmek için tıkla... Ona verilerin satıldığını ve Opera VPN'in aslında o kadar da gizli olmadığından bahsedebilirsin.
KİNG09 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 122 Çözümler 2 26 Mart 2022 #14 Linux Kaymak dedi: Evet ama darkweb Opera'da açılmıyor Genişletmek için tıkla... Evet
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 26 Mart 2022 #15 Hayatımın en iyi kararı Opera'yı bırakıp Firefox'a geçmektir.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 26 Mart 2022 #16 Öncelikle opera kullanmadığımı belirteyim. Açıkların bütün hepsi Chromium açığı.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 26 Mart 2022 #17 Etkilenen sürüm numarası 82 yazıyor. Son sürüm şu an 85.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #18 R.B.D dedi: Opera kötüdür. Genişletmek için tıkla... Sevgili hocam, Öncelikle çok haklısınız. Opera veri çalıyor ama diğer tarayıcılar da çalıyor ve bunu kabullenmek gerekiyor. Opera'nın kötü olmasının sebebi ise Chromium tabanına bir şey katmadan kendini bir tarayıcı olarak sunması ve güncellemelerinin çöp olmasıdır. Okuduğunuz için teşekkür ederim. acv dedi: Etkilenen sürüm numarası 82 yazıyor. Son sürüm şu an 85. Genişletmek için tıkla... Son sürümlerde durum düzeltiliyor. Açıklar Chromium tabanından kaynaklanan açıklar. Üstte söyleyen olmuş zaten. Düzeltilip düzeltilmediği bildirilmemiş, tekrardan kontrol ettim.
R.B.D dedi: Opera kötüdür. Genişletmek için tıkla... Sevgili hocam, Öncelikle çok haklısınız. Opera veri çalıyor ama diğer tarayıcılar da çalıyor ve bunu kabullenmek gerekiyor. Opera'nın kötü olmasının sebebi ise Chromium tabanına bir şey katmadan kendini bir tarayıcı olarak sunması ve güncellemelerinin çöp olmasıdır. Okuduğunuz için teşekkür ederim. acv dedi: Etkilenen sürüm numarası 82 yazıyor. Son sürüm şu an 85. Genişletmek için tıkla... Son sürümlerde durum düzeltiliyor. Açıklar Chromium tabanından kaynaklanan açıklar. Üstte söyleyen olmuş zaten. Düzeltilip düzeltilmediği bildirilmemiş, tekrardan kontrol ettim.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #19 Keroble dedi: Ona verilerin satıldığını ve Opera VPN'in aslında o kadar da gizli olmadığından bahsedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Söylüyorum. Her defasında aynı cevap. Banane. Anlamadım gitti. İknada edemiyorum. Chrome Edge var bilgisayarda o gidiyor Opera GX'e.
Keroble dedi: Ona verilerin satıldığını ve Opera VPN'in aslında o kadar da gizli olmadığından bahsedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Söylüyorum. Her defasında aynı cevap. Banane. Anlamadım gitti. İknada edemiyorum. Chrome Edge var bilgisayarda o gidiyor Opera GX'e.
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.947 Makaleler 2 Çözümler 30 26 Mart 2022 #20 Geliştirici dedi: Bu konu Opera GX'e geçmemi engelledi. Teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz bir tarayıcı var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Edge.
Geliştirici dedi: Bu konu Opera GX'e geçmemi engelledi. Teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz bir tarayıcı var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Edge.