Opera'da Spotify Web'den açılmıyor

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Merhabalar bilgisayarıma format atmadan önce Spotify - Web Player: Music for everyone sorunsuz bir şekilde açılıyordu müzik dinleyebiliyordum fakat bilgisayarımı formatladıktan sonra açılmamaya ve ekte verdiğim hatayı vermeye başladı. İnternette bulduğum çözümlerin hepsi Chrome, Firefox ve Edge ile alakalı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Windows 10 Home en güncel sürümü yükledim bu arada.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    63,9 KB · Görüntüleme: 307
Merhabalar bilgisayarıma format atmadan önce Spotify - Web Player: Music for everyone sorunsuz bir şekilde açılıyordu müzik dinleyebiliyordum fakat bilgisayarımı formatladıktan sonra açılmamaya ve ekte verdiğim hatayı vermeye başladı. İnternette bulduğum çözümlerin hepsi Chrome, Firefox ve Edge ile alakalı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Windows 10 Home en güncel sürümü yükledim bu arada.
Konudan biraz bağımsız olacak ancak Spotify’ın Windows 10 uygulaması çok kararlı bir şekilde çalışıyor. Opera olması sizin için bir zorunluluk değilse uygulamayı kullanmayı düşünebilirsiniz.

Konudan biraz bağımsız olacak ancak Spotify’ın Windows 10 uygulaması çok kararlı bir şekilde çalışıyor. Opera olması sizin için bir zorunluluk değilse uygulamayı kullanmayı düşünebilirsiniz.
Oyun vs. oynarken arkaplan'da sistemimi zorlamasından korkuyorum o yüzden uygulamayı kullanmak istiyorum. Tarayıcı açık iken stabil sonuçlar alıyorum, yine de deneyeceğim teşekkürler.

Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Opera DRM içerikleri desteklemiyor diye biliyorum. Hem RAM açısından hem de Spotify Web uyumluluğu açısından Microsoft Edge'nin Chromium tabanlı olan yeni versiyonunu öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı