C CLAUDRESSED Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #1 Opera'da normalde başıma hiç gelmeyen bir şey geldi. Birkaç kez kapatıp açtım ama düzelmedi. Fotoğraflarını bırakıyorum nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 11,9 KB · Görüntüleme: 366 Screenshot_2.png 84,6 KB · Görüntüleme: 354
Opera'da normalde başıma hiç gelmeyen bir şey geldi. Birkaç kez kapatıp açtım ama düzelmedi. Fotoğraflarını bırakıyorum nasıl çözebilirim?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #2 Sidebar üzerinden değil de yazarak girmeyi deneyin. Ya da ayarlara gidip sitelerin önbellek kısmını temizleyin.
Sidebar üzerinden değil de yazarak girmeyi deneyin. Ya da ayarlara gidip sitelerin önbellek kısmını temizleyin.
C CLAUDRESSED Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #3 Nonexistent dedi: Sidebar üzerinden değil de yazarak girmeyi deneyin. Ya da ayarlara gidip sitelerin önbellek kısmını temizleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmadı.
Nonexistent dedi: Sidebar üzerinden değil de yazarak girmeyi deneyin. Ya da ayarlara gidip sitelerin önbellek kısmını temizleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmadı.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #4 CLAUDRESSED dedi: Denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Önbelleği temizlediniz mi? Olmadıysa sitedeki verileri temizleyin.
CLAUDRESSED dedi: Denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Önbelleği temizlediniz mi? Olmadıysa sitedeki verileri temizleyin.
C CLAUDRESSED Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #5 Nonexistent dedi: Önbelleği temizlediniz mi? Olmadıysa sitedeki verileri temizleyin. Genişletmek için tıkla... Verileri nasıl temizlicem önbellek temizlemeyi buradan yaptım. Dosya Ekleri resim_2021-09-21_155348.png 9,1 KB · Görüntüleme: 333
Nonexistent dedi: Önbelleği temizlediniz mi? Olmadıysa sitedeki verileri temizleyin. Genişletmek için tıkla... Verileri nasıl temizlicem önbellek temizlemeyi buradan yaptım.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #6 CLAUDRESSED dedi: Verileri nasıl temizlicem önbellek temizlemeyi buradan yaptım. Genişletmek için tıkla... Çerezleri temizleyin. Verileri derken yanlış demişim
CLAUDRESSED dedi: Verileri nasıl temizlicem önbellek temizlemeyi buradan yaptım. Genişletmek için tıkla... Çerezleri temizleyin. Verileri derken yanlış demişim
L Loeren Femtopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #7 Son güncellemeden sonra benim başıma da geldi. Opera forumlarında aynı sorunu yaşayanlar da var. Sizlik bir durum yok yani. Güncelleme ile çözülecektir büyük ihtimalle.
Son güncellemeden sonra benim başıma da geldi. Opera forumlarında aynı sorunu yaşayanlar da var. Sizlik bir durum yok yani. Güncelleme ile çözülecektir büyük ihtimalle.