Opera kullanıyorum ve Google kullanamıyorum.
Yandex resmen virüs gibi. Tarayıcı sekmesine girdiğimde sadece Yandex ve Wikipedia var.
Çözümlerde tarayıcı sıfırlayın diyor ama ben 5-10 kere sıfırlamama rağmen bir süre Google, sonra tekrardan Yandex oluyor.
Daha önce bu sorunla karşılan ve çözen arkadaşlar yardımcı olursa teşekkür ederim.
Bulk Crap Uninstaller (veya BCUninstaller) ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir program kaldırıcıdır. Minimum kullanıcı girdisi ile büyük miktarda uygulamayı kaldırmada başarılıdır. Artıkları temizleyebilir, sahipsiz uygulamaları tespit edebilir...
www.technopat.net
Daha sonra bağlantıdaki yazılım ile zararlı taraması gerçekleştirin.
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...