OperaGX Kolay Kurulum Menüsü Sorunu

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Merhabalar. Birkaç gün önce kullanıma sunulmuş olan OperaGX'i kullanmaya başladım. Resimde gördüğünüz kolay kurulum seçeneğine bastığımda hiçbir şey olmuyor. (Resimde sondaki seçenek.) Birkaç dakika öncesine kadar çalışıyordu. Ancak şimdi çalışmıyor. Kullanıcı ayarlarıyla birlikte silip, tekrar yükledim. Kolay kurulum menüsünü açabildim. Ancak, şimdi tekrar başladı. Açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

404096

Merhabalar. Birkaç gün önce kullanıma sunulmuş olan OperaGX'i kullanmaya başladım. Resimde gördüğünüz kolay kurulum seçeneğine bastığımda hiçbir şey olmuyor. (Resimde sondaki seçenek.) Birkaç dakika öncesine kadar çalışıyordu. Ancak şimdi çalışmıyor. Kullanıcı ayarlarıyla birlikte silip, tekrar yükledim. Kolay kurulum menüsünü açabildim. Ancak, şimdi tekrar başladı. Açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 404096

Tarayıcı henüz ham böyle şeylerin yaşanması normal. İndirdiğiniz eklentilerden filan kaynaklanıyor olabilir belki. Ayarlar'dan ayarları sıfırlayın.

Son düzenleme:
Tarayıcı henüz ham böyle şeylerin yaşanması normal. İndirdiğiniz eklentilerden filan kaynaklanıyor olabilir belki. Ayarları'dan ayarları sıfırlayın.
Ayarları sıfırladım. Sorun çözüldü. Ancak dediğiniz gibi genel bir sorun sanırım. Biraz zaman geçtikten sonra yine sorunun başlıyacağını sanıyorum. Opera'nın çözmesini bekliyeceğiz.

Ayarları sıfırladım. Sorun çözüldü. Ancak dediğiniz gibi genel bir sorun sanırım. Biraz zaman geçtikten sonra yine sorunun başlıyacağını sanıyorum. Opera'nın çözmesini bekliyeceğiz.

Dediğim gibi henüz yeni tarayıcı bende o sıkıntı yok lakin CPU-RAM sınırlandırması hangi ayara ayarlasam ayarlayayim durmadan resetleniyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı