BaklavaliSucuk Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 CS'ye bugün son hafta görevleri geliyor. Bileti almayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda 30 Nisan'a kadar süreceğini gördüm. Eğer operasyon biletini şimdi alsam görev yapabilir miyim ya da dükkandan bir şeyler alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
CS'ye bugün son hafta görevleri geliyor. Bileti almayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda 30 Nisan'a kadar süreceğini gördüm. Eğer operasyon biletini şimdi alsam görev yapabilir miyim ya da dükkandan bir şeyler alabilir miyim?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 17 Mart 2021 #2 Eğer hızlı bir şekilde yaparsın fakat bitmesine az kaldı alıp hızlıca yapabilirsin.
BaklavaliSucuk Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #4 FRAGX dedi: Eğer hızlı bir şekilde yaparsın fakat bitmesine az kaldı alıp hızlıca yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Görevlerin çoğunu yaptım almayı düşünüyorum.
FRAGX dedi: Eğer hızlı bir şekilde yaparsın fakat bitmesine az kaldı alıp hızlıca yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Görevlerin çoğunu yaptım almayı düşünüyorum.