"Operating System not found" hatası

mahmutergunerr

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600
B450M-S2H
Corsair 3200mhz 8x2 Ram
Rx 580 8 GB
Mirage 5 Soğutucu
Hi-Level 512 GB SATA SSD
İyi günler arkadaşlar. Arkadaşımın bilgisayarı arızalanmış benden rica etti tamir etmeye çalışıyorum. Hard disk arızalı değil BIOS pili söktüm anakart resetleme amacıyla yine olmadı. Tek RAM taktım yine olmadı. Şu an da hard disk başka PC de takılı yedekleme yapıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

image.jpg
image.jpg

BIOS'a girip boot sekmesinden Windows Boot Manager'i en üste alıp deneyin.

Hocam BIOS'a hiç giremiyorum kendi klavyesi ile de denedim dışarıdan klavye de taktım ama olmuyor HDD söktüm direk flash belleği görsün diye yine görmüyor.

Hocam BIOS'a hiç giremiyorum kendi klavyesi ile de denedim dışarıdan klavye de taktım ama olmuyor HDD söktüm direk flash belleği görsün diye yine görmüyor.
Belli ki fast boot açık, açılış anında klavye ile BIOS tuşunu spamlayın veya basılı tutun. BIOS tuşunun doğru olduğundan emin misiniz?

Belli ki Fast boot açık, açılış anında klavye ile BIOS tuşunu spamlayın veya basılı tutun. BIOS tuşunun doğru olduğundan emin misiniz?

Hocam açılışta F2-F12-F10 tuşlarını spamladım ve basılı da tuttum yine de olmuyor.

Son düzenleme:
Servise yollayın hocam, hard diski söküp başka bilgisayara takıp o diske kurulum yapmanıza rağmen yine açılmıyorsa artık yapabilecek bir şey kalmıyor gibi görünüyor. BIOS'a bile girmiyor diyorsunuz, girseydi ayarlama yapardık çözerdik sorunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı