Operatör değiştirirken önce hat mı kapatılmalı?

Bütçe
kendi üstüme yeni faturasız hat almak için tüm masraflar dahil maksimum 600-700 tl civarı

işte o yüzden eski numaranızıda kapatmayın? 2. bir numara gibi kullanın gitsin. Yeni numaranız temiz kalması için hiç bir yere vermeyin eski numaranızla üyeliklerinize devam edin.

...

Eski numaranıza tarife yapmayın kullandıkça öde şeklinde kullanın yani TL yükleyin her 4 5 ayda bir yükleme yaparsanız hattınızda kapanmaz.

İşte o yüzden eski numaranızıda kapatmayın? 2. bir numara gibi kullanın gitsin. Yeni numaranız temiz kalması için hiçbir yere vermeyin eski numaranızla üyeliklerinize devam edin.

Hocam onunla uğraşmam gibi. Ama eğer numaram TT de alınmışsa yeni numara alıp eski Turkcell hattını kullandığım yerlerde numarayı güncelleyip kapatabilirim.

Hocam onunla uğraşmam gibi. Ama eğer numaram TT de alınmışsa yeni numara alıp eski Turkcell hattını kullandığım yerlerde numarayı güncelleyip kapatabilirim.
Bu sistem öyle bir sistem değil. Numaran TT de alınmışsa diye bir şey yok. Bu numara senin ve kimse alamaz. Sen hangi tarifeye geçeceksen gidiceksin ve o hatta geçmek istediğini söyleyeceksin onlar geçiş işlemlerini yapacak daha sonra aynı bayiye hattı üzerine almak istediğini söyleyeceksin onlar da üzerine alman için yardımcı olacaklar.

Hocam konuyu hortlatmış olabilirim. Bir sorum daha olacak ben şimdi Turkcell'e gitsem hattımı kapattırmak istiyorum desem ne kadar sürede kapatılır? Anında mı yoksa birkaç gün sürer mi? Ya da belli bir süresi var mı?

Yani bilgim yok bu konuda yorum yapacağım ama tak diye hemen kapatmazlar. Önce bir dilekçe isterler daha sonra ana merkez durumu inceler ikna çabaları başlar ikna etmek için sizinle görüşürler kapatmada ısrarcı olursanız onayınız alınır ve bir kaç güne kapanır diye düşünüyorum.

...

Yine en doğru ve düzgün bilgiyi operatörünüzü arayarak öğrenebilirsiniz.

Hocam dilekçeyi bizden mi isterler? Yoksa ana merkez dediğiniz yerden mi? Ayrıca ne dilekçesi bu ve nereden alınır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…