Operatör değiştirirken son fatura ödenir mi?

Akif Dal

Decapat
Daha fazla  
Şu an Turkcell kullanıyorum 12 aylık tarifeye geçtim ve şimdi 2. ayı. İlk fatura kesildi ve 5 gün geçti. Şimdi ikinci aydayım ve Vodafone'a numaranı geçirmek istiyorum 2. ayın faturasını ödemek zorunda mıyım?

Geçen ay Türk Telekom'dan Vodafone'a geçiş yaptım. Son faturayı banka uygulamasından ödedim yani evet, son faturanın ödenmesi gerekiyor, fatura yansıyor.

Son faturada çıkan tutarı ödemek zorundasınız ayrıca taahhüt verdiyseniz de cayma bedeli ile de karşılaşacaksınız. Son fatura gün bazlı olarak çıkar.

Son faturada çıkan tutarı ödemek zorundasınız ayrıca taahhüt verdiyseniz de cayma bedeli ile de karşılaşacaksınız. Son fatura gün bazlı olarak çıkar.
Aylık 260 TL ödüyorum ve ilk 3 ay cayma bedeli yok o zaman 40 küsür TL mi ödemem gerek?

260 / 30 x Gün olarak faturalandırılması lazım.

Paket içerisinden kullanılan gün veya kullanım miktarı kadarıyla ücret çıkar, varsa cayma bedeli çıkar.

Aynı zamanda yıl içinde tamamı ödenmemişse telsiz vergisinin de taksitlendirilen toplam tutarını ödersiniz. Aylık 21.5'TL'den yılın geri kalan aylarını ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…