- Makaleler
- 3
Turkcell kullanıyorum fakat internetim isik hizinda bitiyor. Operator degistirmek istiyorum. Hangisini onerirsiniz ve neden?
Dediginiz konuda en iyisi Turkcell. En son hat degistiricem dedigimde ben de Turkcell kullaniyordum ve Vodofone gecmistim ve 1 sene zor dayanmistim, biri ile konusurken ses bile boguklasmisti. Turk telekom bir tik daha iyi ama yine Turkcell ile karsilastirmam bile.Turkcell kullanıyorum fakat internetim isik hizinda bitiyor. Operator degistirmek istiyorum. Hangisini onerirsiniz ve neden?
Turkcell kullanıyorum fakat internetim isik hizinda bitiyor. Operator degistirmek istiyorum. Hangisini onerirsiniz ve neden?
Söylediklerinize Vodafone dışında katılıyorum. Hem kendim hem çevremdeki gözlemimdir, hiçbir yerde ne düzgün çekiyor ne de iyi bir hız sunuyor. Fiyatlarının hiç ucuz olmaması da cabası.Maalesef Türkiye'deki tüm internetler 5G olmadığı için hızlı bitiyor amcam Almanya'da yaşıyor fabrikada çalışıyor 1 ay boyunca 10GB yetiyor ama Türkiye de 15GB 1 hafta yetmiyor hangi internete geçerseniz geçin hızlı bitecek Turkcell yerine Vodafone alabilirsiniz şehir merkezlerinde güzel çekiyor ama köy gibi yerlerde eziyet Turkcell bu konuda daha iyi her yerden 4.5G internet kullanabiliyorsun ve Vodafone hediye çarkı bir rezalet aşırı cimri hiç internet vermiyor verdiği de 2 gün 1GB gibi saçma hediyeler Turkcell kullanırken her sil süpür de 4 5GB internet çıkıyor du..
Vodafone'un birçok yerde çekmemesi çektiği yerlerde de yavaş olması nedeniyle TT.
Ev interneti de apayrı konu, girersek çıkamayızBen Vodafone annem Türk Telekom kardeşim Türkcell kullanıyor aynı telefonlar aynı yerlerde çekim kalitelerine baktık 1.Turkcell 2.Vodafone ve en kötü çeken internet Türk Telekom hem ev hem de mobil interneti rezalet bir marka.
Ne ilgisi var?Maalesef Türkiye'deki tüm internetler 5G olmadığı için hızlı bitiyor [...]
[...] amcam Almanya'da yaşıyor fabrikada çalışıyor 1 ay boyunca 10GB yetiyor [...]
Ne ilgisi var?
Fabrika'da çalışmayan bir kişiye kaç GB gerekli? Ya da başka şekilde sorayım: Ne ilgisi var?
Ne ilgisi var?
Fabrika'da çalışmayan bir kişiye kaç GB gerekli? Ya da başka şekilde sorayım: Ne ilgisi var?
Burada fabrikada çalışması nerene takıldı arkadaş Türkiye'deki gibi köle olarak çalışmıyorlar ellerine telefon alıp bakabilirler ve hafta sonu dışarıda gezerken de evde de internete bakıyorlar 10GB orada 1ay yetiyor burada 40GB 1 ay yetmiyor.
5G interneti daha az daha verimli kullanır Türkiye'de 5G olmadığı için internet olması gerektiğinden daha hızlı bitiyor bizzat kendin kullansaydın "ne ilgisi var" demezdin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.