Operatör önerisi

EAÇ

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GameGaraj Slayer r9t
Güncel olarak 1 ay once falan Turkcell taahhüdümü güncelledım lakin 320 TL gibi bir paraya 10 GB internet anca alabiliyorum ve Turkcell interneti sanki su gibi içiyor. Diger oparator kullanan telefonlardan internet acınca mobil veriyle aynı hızda gitmiyor. İnternet daha uygun fiyata daha fazla GB olan bir operatore gecmek mantıklı mı? Cayma işlemi falan nasıl işler? Uygun kampanya var mı? Sehir dısında okuyacagım. 10GB yetersiz kalacak.

Gidebilecegim şehirler.
Konya, Samsun, Düzce. Yuzde 70 Düzce olur, Düzce'de en iyi Turkcell gozukuyor ama bu fiyata bu GB ile devam edemeyecegim. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel olarak 1 ay once falan Turkcell taahhüdümü güncelledım lakin 320 TL gibi bir paraya 10 GB internet anca alabiliyorum ve Turkcell interneti sanki su gibi içiyor. Diger oparator kullanan telefonlardan internet acınca mobil veriyle aynı hızda gitmiyor. İnternet daha uygun fiyata daha fazla GB olan bir operatore gecmek mantıklı mı? Cayma işlemi falan nasıl işler? Uygun kampanya var mı? Sehir dısında okuyacagım. 10GB yetersiz kalacak.

Gidebilecegim şehirler.
Konya, Samsun, Düzce. Yuzde 70 Düzce olur, Düzce'de en iyi Turkcell gozukuyor ama bu fiyata bu GB ile devam edemeyecegim. Ne yapmam gerek?
Bimcell olabilir indirimde olmalı şuan 3 ay boyunca 50gb hediye veriyolardı bide.

Gidebilecegim şehirler.
Konya, samsun, Düzce. Yuzde 70 Düzce olur, Düzce'de en iyi Turkcell gozukuyor ama bu fiyata bu GB ile devam edemeyecegim. Ne yapmam gerek?

Ben 350 TL'ye 25 GB alıyorum Türk Telekom'dan çekme olayı da bence F/P çok beklentiniz olmasın.

Ben 350 TL'ye 25 GB alıyorum Türk Telekom'dan çekme olayı da bence F/P çok beklentiniz olmasın.

Hocam Türk Telekom mu BİMCELL mı?

BİMCELL olabilir indirimde olmalı şu an 3 ay boyunca 50GB hediye veriyolardı bir de.

Gidecegim şehir açısındanda dusunuyorum kafam cok karısık, bir de benım taahhüdüm yenı ya bana bir bedel çıkar mı numara taşısam?

Hocam Türk telekommu bimcel mı?

Gidecegim şehir açısındanda dusunuyorum kafam cok karısık bir de benım taahhüdüm yenı ya bana bir bedel çıkar mı numara taşısam.

Türk Telekom BİMCELL'den kat kat iyidir istasyonu olsun çekme oranı olsun BİM zaten süpermarket Türk Telekom'un işi bu ha derseniz ucuz olsun internet oranı fazla olsun bir şey diyemem ama ben Türk Telekom derim.

Hocam Türk Telekom mu BİMCELL mı?

Gidecegim şehir açısındanda dusunuyorum kafam cok karısık, bir de benım taahhüdüm yenı ya bana bir bedel çıkar mı numara taşısam?

Çıkar büyük ihtimalle cayma bedeli yine de müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz bir de BİMCELL'in paketleri daha uygun sanırım.

Türk Telekom BİMCELL'den kat kat iyidir istasyonu olsun çekme oranı olsun BİM zaten süpermarket Türk Telekom'un işi bu ha derseniz ucuz olsun internet oranı fazla olsun bir şey diyemem ama ben Türk Telekom derim.

Hocam 2'si de aynı altyapıyı kullanıyor.

İstasyon çoğunluğu fazla hocam Türk Telekom'da arkadaş gideceği yerlerde zorlanmaz.

Hocam okuyacağı yer şehir merkezine yakınsa fark olacağını sanmıyorum.

Vodafone bütçeniz varsa Türk Telekom ve BİMCELL'den daha iyi çeker hatta YouTube'da en iyi çeken internet diye reklam yapmışlarda.

Hocam TT falan neysede Vodafone mı çekiyor? Kayseri'nin merkezindeyiz eski komşumuz kullanıyordu vallahi hocam çekmeye dair belirti yoktu bildiğin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı