Operatör önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:8GB ( kullanılabilir 6,55 ) (GPU) Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 4GB 128 BİT (CPU) İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad @ 3.20GHz 3.20 GHz
Uzun süredir TT kullanıyorum; fiyatlardan memnunum ama internet maksimum 4 Mbps veriyor, 1–2 Mbps’ye düştüğü oluyor. Bunun çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Sizlere sorum: Vodafone’ye mi geçeyim, Bimcell mi (faturasız)? Ben Vodafone’ye geçme taraftarıyım. Bimcell çok ucuz ama Türk Telekom gibi yavaş geliyor. Bimcell veya Vodafone kullanan varsa önerebilir mi? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yaşadığınız yere göre değişiyor tüm operatörler aynıdır Turkcell güzel çekiyor ama.

Vodafone kullanıyorum evden 7 8 Mbps çekiyor çünkü biraz dağdayım ve yeni mahalle ama aşağılara doğru 90 100 çekiyor.

Turkcell'le yanımdaki Vodafone kullanıcısı 9-10 MB alırken ben 200 civarı almıştım. Para sıkıntın yoksa en iyi her zaman Turkcell.

Uzun süredir TT kullanıyorum; fiyatlardan memnunum ama internet maksimum 4 Mbps veriyor, 1–2 Mbps’ye düştüğü oluyor. Bunun çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Sizlere sorum: Vodafone’ye mi geçeyim, Bimcell mi (faturasız)? Ben Vodafone’ye geçme taraftarıyım. Bimcell çok ucuz ama Türk Telekom gibi yavaş geliyor. Bimcell veya Vodafone kullanan varsa önerebilir mi? Teşekkürler şimdiden.
Bimcell ile alacağın internet hızı tt ile yakın olacaktır vodafone ile alacağında bundan iyi olmaz eğer fiyatları sıkıntı değil dersen Turkcell hız olarak aralarındaki en iyi operatör.

Turkcell'de iyi paketler var.

Uzun süre Turkcell kullandım memnundum, son 1 aydır Türk telekomdayım yine pek bir problem yok.

Yaşadığınız yere göre değişebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı