Operatör tavsiyesi

Tr_temhA

Hectopat
Merhaba Vodafone kullanıyorum ve 21 Mart'ta taahhüt bitiyor. 102₺ 5GB tarife. Türk Telekom'a geçersem 7 GB 100₺ sizce ne yapmalıyım? Türk Telekom dağlık bölgede çeker mi? Köye gittiğimde sıkıntı yaşamak istemiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba Vodafone kullanıyorum ve 21 Mart'ta taahhüt bitiyor. 102₺ 5GB tarife. Türk Telekom'a geçersem 7 GB 100₺ sizce ne yapmalıyım? Türk Telekom dağlık bölgede çeker mi? Köye gittiğimde sıkıntı yaşamak istemiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
Turkcell, kullanıyorum çoğu arazi gibi alanlarda çekiyor.

Tavsiyeleriniz için sağ olun ama köye yazın gidiyorum mobil veri ile işim yok pek ama yine de uygun fiyatlı düzgün performans verecek bir şey arıyorum.

Bu tarz konular saçma cunku birinin bolgesinde Turkcell değil Vodafone çekebilir veya Türk Telekom.
Konuları açmak yerine açık adres belirtip burada yaşayan var ise fikrini belritebilir.

Konuma göre değişmekte oluyor. Turkcell kullandığım zamanlarda mobil anlamda diğer operatörlere göre iyi çekim gücü sağlıyordu. Kırsal tarafa Turkcell ve Türk Telekom'da problem yaşamamıştım. Bütçen hangisine uyuyorsa onu alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı