mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 24 Mart 2023 #1 Arkadaşlar 2 aydır operatör skini bekliyorum ancak hiç gelmedi. Bugün Yağmacı Sheriff geldi sizce almalıyım? Kafadan vurma konusunda pek iyi değilim, bir de pek Sheriff oynamadım 2 yıldır. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2023
Arkadaşlar 2 aydır operatör skini bekliyorum ancak hiç gelmedi. Bugün Yağmacı Sheriff geldi sizce almalıyım? Kafadan vurma konusunda pek iyi değilim, bir de pek Sheriff oynamadım 2 yıldır.
krayzen Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #2 Sherrif alıcaksan bile yağmacı alma sen onu aldıktan sonra op gelir biraz daha bekle yada anomali ion gibi sherrif gelirse alabilirsin
Sherrif alıcaksan bile yağmacı alma sen onu aldıktan sonra op gelir biraz daha bekle yada anomali ion gibi sherrif gelirse alabilirsin
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 24 Mart 2023 #4 krayzen dedi: Sherrif alıcaksan bile yağmacı alma sen onu aldıktan sonra op gelir biraz daha bekle yada anomali ion gibi sherrif gelirse alabilirsin Genişletmek için tıkla... 2 aydır her gün bakıyorum nerede abi bu operatör.
krayzen dedi: Sherrif alıcaksan bile yağmacı alma sen onu aldıktan sonra op gelir biraz daha bekle yada anomali ion gibi sherrif gelirse alabilirsin Genişletmek için tıkla... 2 aydır her gün bakıyorum nerede abi bu operatör.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Mart 2023 #5 Yağmacı Sheriff kadar dandiği yok. Nasıl ejder vandal vurdurmuyorsa bu da öyle vurdurmuyor.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 24 Mart 2023 #6 mMichaelMYERS dedi: 2 aydır her gün bakıyorum nerede abi bu operatör. Genişletmek için tıkla... Market sistemi çok kötü. Şu an mağazadaki ejder operatör ile bakışıyoruz. Para yok.
mMichaelMYERS dedi: 2 aydır her gün bakıyorum nerede abi bu operatör. Genişletmek için tıkla... Market sistemi çok kötü. Şu an mağazadaki ejder operatör ile bakışıyoruz. Para yok.
5 561455 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 3 24 Mart 2023 #7 Siz ne yaşıyosunuz ya. Yağmacı şerif beğenmeyenide ilk kez burda görüyorum yani.
F FT_Furkan_FT Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #8 Alma yağmacı sheriffi. Zaten fazla kullanmıyormuşsunuz boşuna oara vermiş olursun.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 24 Mart 2023 #9 Kullanmadığın silahın skinini alma.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #10 Hikmet Benol dedi: Yağmacı Sheriff kadar dandiği yok. Nasıl ejder vandal vurdurmuyorsa bu da öyle vurdurmuyor. Genişletmek için tıkla... Niye vurdurmuyor hocam? Ayyy CS'de molotof attım 1 hafta ban yedim ben de mi Valorant dönsem?
Hikmet Benol dedi: Yağmacı Sheriff kadar dandiği yok. Nasıl ejder vandal vurdurmuyorsa bu da öyle vurdurmuyor. Genişletmek için tıkla... Niye vurdurmuyor hocam? Ayyy CS'de molotof attım 1 hafta ban yedim ben de mi Valorant dönsem?