iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #11 FurkanGamer dedi: Ben de Note 4'ü Vodafone'dan aldım. Daha gelmedi ama tanıtımdaki Note 4'te Lolipop vardı. Alacağıma da gelir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok maalesef.
FurkanGamer dedi: Ben de Note 4'ü Vodafone'dan aldım. Daha gelmedi ama tanıtımdaki Note 4'te Lolipop vardı. Alacağıma da gelir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok maalesef.
F FurkanGamer Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2015 #12 Silinen üye dedi: Herhangi bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Sağolasın kardeşim. Her şeyi söyledin zaten bütün konularımda.
Silinen üye dedi: Herhangi bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Sağolasın kardeşim. Her şeyi söyledin zaten bütün konularımda.
DoarBs Hectopat Katılım 20 Mayıs 2015 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2015 #13 Sanırırım tarifeye ek olarak alırsan Sim kilitli olarak geliyor, örneğin turkcell aldıysan sadece turkcell hattıyla kullanılabiliyor, satarken alıcısı zor çıkar okadar.
Sanırırım tarifeye ek olarak alırsan Sim kilitli olarak geliyor, örneğin turkcell aldıysan sadece turkcell hattıyla kullanılabiliyor, satarken alıcısı zor çıkar okadar.
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2015 #14 FurkanGamer dedi: Sağolasın kardeşim. Her şeyi söyledin zaten bütün konularımda. Genişletmek için tıkla... Yardımım olduysa ne mutlu bana.
FurkanGamer dedi: Sağolasın kardeşim. Her şeyi söyledin zaten bütün konularımda. Genişletmek için tıkla... Yardımım olduysa ne mutlu bana.
F FurkanGamer Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2015 #15 Telefon bugün elime ulaştı. Normalinden farkı yok. Sim kilitli de değil.
Furkan Karakollu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2015 #16 FurkanGamer dedi: Telefon bugün elime ulaştı. Normalinden farkı yok. Sim kilitli de değil. Genişletmek için tıkla... Lolipop mu?
FurkanGamer dedi: Telefon bugün elime ulaştı. Normalinden farkı yok. Sim kilitli de değil. Genişletmek için tıkla... Lolipop mu?
F FurkanGamer Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2015 #17 Aldığım gün lolipop güncellemesi geldi.