thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 Taahhüt sonunda Turkcell faturalıdan örneğin Vodafone faturasıza geçip hat aktif olunca tekrardan Turkcell'e gelebilir miyiz? Eğer oluyorsa faturalı tarifelerinden indirimli şekilde yararlanabiliriz mi?
Taahhüt sonunda Turkcell faturalıdan örneğin Vodafone faturasıza geçip hat aktif olunca tekrardan Turkcell'e gelebilir miyiz? Eğer oluyorsa faturalı tarifelerinden indirimli şekilde yararlanabiliriz mi?
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 12 Aralık 2021 #2 Tabi ki hocam ben 6-7 yıldır Vodafone - Turkcell arası gidip geliyorum.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 12 Aralık 2021 #3 TurKahvesi dedi: Tabii ki hocam ben 6-7 yıldır Vodafone - Turkcell arası gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... Numaranız değişiyor mu hocam herseferinde?
TurKahvesi dedi: Tabii ki hocam ben 6-7 yıldır Vodafone - Turkcell arası gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... Numaranız değişiyor mu hocam herseferinde?
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.204 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 12 Aralık 2021 #4 Direk olmasa da 3-5 gün içinde geri dönüş yapabilirsiniz. Fakat eskiden kanpanyalardan yararlanmak için 90 gün şartı vardı hala geçerli mi bilmiyorum.
Direk olmasa da 3-5 gün içinde geri dönüş yapabilirsiniz. Fakat eskiden kanpanyalardan yararlanmak için 90 gün şartı vardı hala geçerli mi bilmiyorum.
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 12 Aralık 2021 #5 lesteven dedi: Numaranız değişiyor mu hocam herseferinde? Genişletmek için tıkla... Hayır değişmiyor. "Numara Taşıma" diye geçiyor aslında.
lesteven dedi: Numaranız değişiyor mu hocam herseferinde? Genişletmek için tıkla... Hayır değişmiyor. "Numara Taşıma" diye geçiyor aslında.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 12 Aralık 2021 #6 TurKahvesi dedi: Hayır değişmiyor. "numara taşıma" diye geçiyor aslında. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorumda numara taşıma olduğunu yeni SIM falan veriliyor galiba ondan öyle düşündüm.
TurKahvesi dedi: Hayır değişmiyor. "numara taşıma" diye geçiyor aslında. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorumda numara taşıma olduğunu yeni SIM falan veriliyor galiba ondan öyle düşündüm.
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 12 Aralık 2021 #7 lesteven dedi: Evet hocam biliyorumda numara taşıma olduğunu yeni SIM falan veriliyor galiba ondan öyle düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece hattınız ve operatörünüz değişiyor. Numara yine aynı. Ama taşırken dikkat edin rehberiniz SIM'de kayıtlı olabilir.
lesteven dedi: Evet hocam biliyorumda numara taşıma olduğunu yeni SIM falan veriliyor galiba ondan öyle düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece hattınız ve operatörünüz değişiyor. Numara yine aynı. Ama taşırken dikkat edin rehberiniz SIM'de kayıtlı olabilir.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #8 TurKahvesi dedi: Tabi ki hocam ben 6-7 yıldır Vodafone - Turkcell arası gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... Vodafone bayisi faturasız da bir ücret istemiyor di mi? Şimdiden para yükleyelim şeyleri yapıyorlar mı? 558memoli dedi: Direk olmasa da 3-5 gün içinde geri dönüş yapabilirsiniz. Fakat eskiden kanpanyalardan yararlanmak için 90 gün şartı vardı hala geçerli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hat açılınca aynı gün gidip başvurabilirsiniz diye de önceden forumlarda okumuştum.
TurKahvesi dedi: Tabi ki hocam ben 6-7 yıldır Vodafone - Turkcell arası gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... Vodafone bayisi faturasız da bir ücret istemiyor di mi? Şimdiden para yükleyelim şeyleri yapıyorlar mı? 558memoli dedi: Direk olmasa da 3-5 gün içinde geri dönüş yapabilirsiniz. Fakat eskiden kanpanyalardan yararlanmak için 90 gün şartı vardı hala geçerli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hat açılınca aynı gün gidip başvurabilirsiniz diye de önceden forumlarda okumuştum.
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 12 Aralık 2021 #9 thelordof dedi: Vodafone bayisi faturasız da bir ücret istemiyor di mi? Şimdiden para yükleyelim şeyleri yapıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Geçiş ücretsiz oluyor fakat paket alırken tabi ki para veriyorsunuz.
thelordof dedi: Vodafone bayisi faturasız da bir ücret istemiyor di mi? Şimdiden para yükleyelim şeyleri yapıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Geçiş ücretsiz oluyor fakat paket alırken tabi ki para veriyorsunuz.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #10 TurKahvesi dedi: Geçiş ücretsiz oluyor fakat paket alırken tabi ki para veriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İlla bayide geçiş işleminde paket alma zorunluluğu yoksa iyi. Vodafone faturasız hat aktif olunca hemen gidip Turkcell bayide şu faturalı tarifeye sıkıntısız geçilir mi? Turkcell Paketler ve Tarifeler Turkcell faturalı ve faturasız hatlara özel avantajlı paket ve tarifelerinden sizin için en uygun paket ve tarifeyi seçmek için tıklayın! www.turkcell.com.tr
TurKahvesi dedi: Geçiş ücretsiz oluyor fakat paket alırken tabi ki para veriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İlla bayide geçiş işleminde paket alma zorunluluğu yoksa iyi. Vodafone faturasız hat aktif olunca hemen gidip Turkcell bayide şu faturalı tarifeye sıkıntısız geçilir mi? Turkcell Paketler ve Tarifeler Turkcell faturalı ve faturasız hatlara özel avantajlı paket ve tarifelerinden sizin için en uygun paket ve tarifeyi seçmek için tıklayın! www.turkcell.com.tr