Ophcrack Siyah Ekran Sorunu

nurah7

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar https://www.technopat.net/2013/11/02/unutulan-windows-8-1-sifresini-ogrenme/ linkteki vidyoyu izledim ve dün format attım. Driveleri yükledim sonra yedeği yükledim herşey bitti derken parolayı da 2 kere yanlış yazmışım her halde açamıyorum laptopu. Bu linkteki boot yerini geçiyorum ekran geliyor, kendi otomatık başlamıyor. Ben başlatmaya çalıştım ondada kullaıcıları göstermiyor yardım edebilirseniz cok mutu olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot bitiyor siyah ekrandan cıkıyor.

Ophcrack
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3:54 sn'den sonra bende otomatik başlamıyor.

Nerede takıldığını daha ayrıntılı yazın.

Boot ekranı cıkıyor videoyu alta attım bi yardımcı olursanız sevinirim.

Sitem aşağıda. Bide dün neden ceza aldığımı sorabilir miyim?

Adsız.png

Türkçe kurallarına uymadığınız için dün ve az önce bir ceza daha aldınız. Kurallarımızı okuyunuz lütfen...

BIOS'tan UEFI'yi ve Secure Boot'u kapatın. Varsa CSM USB Support'u aktif edin. Yoksa pek önemli değil. Eğer hala hata alırsanız yukarıda vermiş olduğum alternatif yöntemi deneyin.

Ben sizden bunu istiyorum şifreyi kırdım zatende bulmak için uygun bir program var mı ? Diye sormak istedim ? Bide BIOS' um eski a11 sürüm öle bi secenek yok ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı