İnceleme Oppenheimer inceleme

Gerçekten beklediğimize değdi mi? İyi bir filmiydi?
Yönetmen koltuğunda christopher nolan başroller de cilian murphy, rdj gibi oyuncuların olduğu oppenheimer bugün vizyona girdi. Ünlü fizikçi ve atom bombasının mucidi robert oppenheimer'ı hayat hikayesini anlatıyor film. Oppenheimer'ı öğrenim yıllarından başlayıp yargılanmasına kadarki süreç anlatılıyor. Film harika bir biyografi filmi olsa da ben de beklediğim etkiyi yaratmadı. İşte bu benim beklediğim film diyemedim. Özellikle 2.perdeye kadar aşırı sıkıcı bir film diyordum. 2.perde fikrimi değiştirdi. Özellikle atom bombasının patlatılmasına kadar çok etkilendim ama filmin sonunu bu kafa gereksiz uzatmaları sıkıcıydı. Oyunculuk mükemmel. Cilian murphy çok iyi oynamış rolünü. Benim bekle timi çok karşılamadı. İyi bir filmdi. Biyografi sevenler bu filmi kesinlikle izlemeli. Filme puanım 10/8.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzleyecek olanlara tavsiyem filme atom bombasının yapımını izlemeye gidiyorum değil de bir biyografi filmi izlemeye gidiyorum diyerek yaklaşmaları. Ben şahsen filmi çok beğendim. Filmin ilk 1 saati biraz yavaş geçiyor insanı az da olsa sıkıyor lakin sonrası inanılmaz şekilde beni sürükledi. Oyunculuklar harikaydı.

Gerçekten beklediğimize değdi mi? İyi bir filmiydi?
Yönetmen koltuğunda Christopher Nolan başroller de Cilian Murphy, Rdj gibi oyuncuların olduğu Oppenheimer bugün vizyona girdi. Ünlü fizikçi ve atom bombasının mucidi Robert Oppenheimer'ı hayat hikayesini anlatıyor film. Oppenheimer'ı öğrenim yıllarından başlayıp yargılanmasına kadarki süreç anlatılıyor. Film harika bir biyografi filmi olsa da ben de beklediğim etkiyi yaratmadı. İşte bu benim beklediğim film diyemedim. Özellikle 2.perdeye kadar aşırı sıkıcı bir film diyordum. 2.perde fikrimi değiştirdi. Özellikle atom bombasının patlatılmasına kadar çok etkilendim ama filmin sonunu bu kafa gereksiz uzatmaları sıkıcıydı. Oyunculuk mükemmel. Cilian Murphy çok iyi oynamış rolünü. Benim bekle timi çok karşılamadı. İyi bir filmdi. Biyografi sevenler bu filmi kesinlikle izlemeli. Filme puanım 10/8.

Hocam tam tadı alamadım ya. 2-3 kez izlemeden keyif alamam gibi. İnternete düşünce haber verin. Ayrıca filmde ne ölüm vardı ve doğum. Karmaşık zamanlarda geçiyor sanırım. Film cahili olduğumdan anladığım tek şey Oppenheimerin Atom bombasına yardım ettiğinden pişman olmasını anlatıyor. Fakat işleyiş çok ağır ve çok yavaş. Barbie filmi ile aynı vakit çıkması da komik olmuş. Peaky Blinders'ten sonra bu adamın çok sigma editi yapılır ona çok ama çok eminim.

Filmden beklentim tamamen başkaydı. Nolan tema değişikliğine gitmiş gibi bir şey olmuş. Film biyografi olarak çok başarılı bir yapım fakat beklediğim bu değildi. Bari atom bombasının Japonya'ya atılma sahnesini gösterselerdi film bildiğin sesli kitap değil de görüntülü kitap gibi bir şey olmuş. Sonlara doğru aşırı sıkıldım bu kadar uzun tutulmasına gerek yoktu ve çok boş muhabbet te döndürmüşler her detaya inicez diye. Fakat en az 1 ya da 2 Oscar alır diye düşünüyorum. Oyunculuklar kusursuzdu.

Film işlenişi karışıktı biraz ne de olsa nolan filmiydi çok şaşırmamak gerekir. Son dava sahnesinde kafam biraz karıştı isim hafızam kötü olduğu için ama genel olarak 3 saati hiç sıkılmadan bir kere telefona bakmadan dikkatlice izledim beklentilerimide karşıladı.

film iyiydi bilimkurgu filmi öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı