Oppenheimer izlemek için fizik bilgisi lazım mı?

Endless001

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oppenheimer izlemek istiyorum ama fizik bilgim çok yok. Oppenheimer izlemek için fizik bilgisi lazım mı?

Oppenheimer izlemek istiyorum ama fizik bilgim çok yok. Oppenheimer izlemek için fizik bilgisi lazım mı?

O espriydi be yahu. Tabii ki lazım değil fakat bazı şeyleri kavrayabilmek istiyorsan fizik bilginin olması gerekebilir.

Kanka dünyada fizik bilen az insan var öyle yapsalar film izlenmez sence fizik bilgisi gerekirmi?

Hocam ne alaka? Film zaten ilk gün gittim ve neredeyse çok az şey anladım. Çok uzun ve çok diyaloglu bir film. İnternetten izlerseniz sıkıntı olmaz. Fizik bilgisi de ayrıca gram lazım değil. Yazılıya falan girmiyorsunuz yani?

Yok bir YouTube yorumunda gördüm fizikçi birine bedava bilet ısmarlamışlar ondan sordum.

Hocam zenginler kendilerini farklı göstermek için elinden geleni yapıyor. Yok IMAX yok 70 mm. Lan sen de izliyorsun ben de. Paran var diye kime artistlik yapıyorsun? İnanmayın bunlara hocam. Sponsor mıknatısı NPC'ler bunlar.

Çekirdek fiziği-1, kuantum fiziği 1-2, lineer cebir ve diferansiyel denklemlere bakmadan gitme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…