Sürprizbozan Oppenheimer nasıl olmuş?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Evet, bugün oppenheimer gidip izledim. Yaşım 15 olmasına rağmen aldılar ve genelde hep Spider-Man falan çıktığında sinemaya gittiğimden dolayı sinema ergen topluluğu olurdu ve bomboş yerlerde bile kahkaha patlatırlardı. Sinema 30-40 yaş evli-sevgililerin Gold class koltuklara yatma tarzıydı. Filmi 5 dk kaçırdığımdan anlamadım herhalde 30 dakikaya çözerim dememe rağmen filmin açıklamasını okusam daha iyi anlardım denilecek düzeyde anladım. Filmde Full ekran pompake sahnesi olmasına rağmen 1-2 dkliğine bir kişinin bile gıkı çıkmadı. Salondakiler çok alışık bu durumlara herhalde :D. Film biyografi olduğundan doğumdan ölüme gider dememe rağmen filmde ne ölüm ne doğum vardı. Fakat film inanılmaz derecede dikkat istiyordu. Sinemada 500 inç ekranda izlemek zaten dikkati zorlaştırması bir yana filmin aşırı ayrıntısı çözmeyi zorlaştırıyordu. En entelüktüel her gün film-dizi hüpleten dayılar dışında pek filmi tekte anlayacak insanın olduğunu zannetmiyorum. Filmi izlerken oppenheimeri bir yerden gözüm ısırıyor demiştim ve adam peaky blindersten çıktı. 2 haftaya sigma editleri çıkar bu adamın zaten film tutarsa. Sizin düşünceleri merak ettiğimden konu açmak istedim. Malum film cahiliyimdir. Oyun olsa 20 satır yazardım :).

Nasıl ifade etsem bilemedim. Spoiler vermeyeceğim. 10 üzerinden 9.5 diyeceğim bir filmdi. Oyuncuların alayı döktürmüş. Ve en fazla döktürenler RDJ ile Cillian Murphy bence. Bir yerde ben korktum açıkçası hatta korkudan geri çekildim koltuğa yapıştım; neresi olduğunu söylemeyeceğim ama izleyenler anlamıştır. :D

Nasıl ifade etsem bilemedim. Spoiler vermeyeceğim. 10 üzerinden 9.5 diyeceğim bir filmdi. Oyuncuların alayı döktürmüş. Ve en fazla döktürenler RDJ ile Cillian Murphy bence. Bir yerde ben korktum açıkçası hatta korkudan geri çekildim koltuğa yapıştım; neresi olduğunu söylemeyeceğim ama izleyenler anlamıştır. :D

Hocam intetnete düştüyse link atın tekrar izleyelim. Bu filmi tekte anlamak bayağı zor bence. Ayrıca film +13 yazıyordu sinemada. Neden sevişme sahnesi vardı ki? Biyografi filminde neden koyarlar onu dahi çözemedim. Netflix'te 365 günün 1. sırada olduğundan dayılar şaşırmamıştır fakat devasa ekrana da sansürlü koysaydılar keşke.

Ben begendim de sahneler cok hizli geciyordu ve sürekli diyalog olmasi yuzunden bazi yerleri anlayamadim ama genel olarak 10/9

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı