Sürprizbozan Oppenheimer sahne azaltması var mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rosguew

Hectopat
Yer
İstanbul
Film Amerika'da +17 yaş olarak yayınlanmış ama Türkiye'de +13 deniyor. Sahne azaltması vb. var mı? lüt fen spolier vermeyin filme gitmedim

Ben de şüphelenmiştim ama izlediğimde karşılaşmadım, ayrıca olsaydı çoktan ortaya çıkardı zaten. Yaş sınıflandırma olayı da cinsellik için ayrı etiket kullanmalarından kaynaklı. Diğer ülkelerdeki sınıflandırmayı da buradan görebilirsiniz: Oppenheimer (2023) - IMDb

Filmi izledim sanırım sahne azaltması varmış seks sahnesi konusunda ama beni rahatsız eden bir durum olmadı film bayağı iyiydi.

Film Amerika'da +17 yaş olarak yayınlanmış ama Türkiye'de +13 deniyor. Sahne azaltması vb. var mı? lüt fen spolier vermeyin filme gitmedim
Filmi izledim sanırım sahne azaltması varmış seks sahnesi konusunda ama beni rahatsız eden bir durum olmadı film bayağı iyiydi.
Filmin sonunda oppenheimer kuş oluyor.

Sahne azaltması olup olmadığına nerden bakabilirim? Ben de bu durumdan şüphelenmiştim +13 filmlerinde çıplaklık olduğuna ilk kez şahit oldum. Gerçi çok sinemada film izleyen birisi değilim. Güzeldi film tavsiye ederim.

Söylenti haberlere inanmayın herhangi bir sansür uygulaması yok filmde, ayrıca zaten RTÜK sinemaya müdahale yetkisine sahip değil.

Benim bildiğim seks sahnesinde kısaltma var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…