Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Filmi izlemedim ama sinemaya gitmeyi düşünüyorum fakat 3 saat film olduğu için sinemada da sıkılmak istemiyorum filme giden arkadaşlar beğendiniz mi?
Filmi izlemedim ama sinemaya gitmeyi düşünüyorum fakat 3 saat film olduğu için sinemada da sıkılmak istemiyorum filme giden arkadaşlar beğendiniz mi?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Temmuz 2023 #2 Aspect15 dedi: Filmi izlemedim ama sinemaya gitmeyi düşünüyorum fakat 3 saat film olduğu için sinemada da sıkılmak istemiyorum filme giden arkadaşlar beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben bayıldım. Ağzım açık izledim çoğu yerde filmi. İzleyin izlettirin, imaxe de ilk kez gittim güzel bir deneyim oluyor bayağı imax.
Aspect15 dedi: Filmi izlemedim ama sinemaya gitmeyi düşünüyorum fakat 3 saat film olduğu için sinemada da sıkılmak istemiyorum filme giden arkadaşlar beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben bayıldım. Ağzım açık izledim çoğu yerde filmi. İzleyin izlettirin, imaxe de ilk kez gittim güzel bir deneyim oluyor bayağı imax.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Temmuz 2023 #3 Aspect15 dedi: Filmi izlemedim ama sinemaya gitmeyi düşünüyorum fakat 3 saat film olduğu için sinemada da sıkılmak istemiyorum filme giden arkadaşlar beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tarihe ve biyografi türü içeriklere ilgim vardır. Ondan dolayı filmi zevkle izledim. Tarihe ve biyografili içeriklere ilgin yoksa sosyal medyada popüler diye gideyim yapma. Nolan filmlerine çok uymuyor bu film.
Aspect15 dedi: Filmi izlemedim ama sinemaya gitmeyi düşünüyorum fakat 3 saat film olduğu için sinemada da sıkılmak istemiyorum filme giden arkadaşlar beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tarihe ve biyografi türü içeriklere ilgim vardır. Ondan dolayı filmi zevkle izledim. Tarihe ve biyografili içeriklere ilgin yoksa sosyal medyada popüler diye gideyim yapma. Nolan filmlerine çok uymuyor bu film.