Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 23 Eylül 2022 #1 Babam almış getirmiş araştırmadan etmeden. Klasik babalar işte. Bilerek jelatini açtirmadim iade etmek için. Sizce kullanılır mı? Daha iyi telefonlar varsa önerir misiniz? 3.300 lira.
Babam almış getirmiş araştırmadan etmeden. Klasik babalar işte. Bilerek jelatini açtirmadim iade etmek için. Sizce kullanılır mı? Daha iyi telefonlar varsa önerir misiniz? 3.300 lira.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #2 Bu fiyata sıfır tarafında pek seçenek yok. Yanlış bir tercih değil.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 23 Eylül 2022 #3 BERWAR dedi: Bu fiyata sıfır tarafında pek seçenek yok. Yanlış bir tercih değil. Genişletmek için tıkla... Araştırdım bende sıfıra daha iyisi yok gibi fiyatına göre açtım kutusunu şu anlık kasma donma yok zaten sadece arama için aldılar.
BERWAR dedi: Bu fiyata sıfır tarafında pek seçenek yok. Yanlış bir tercih değil. Genişletmek için tıkla... Araştırdım bende sıfıra daha iyisi yok gibi fiyatına göre açtım kutusunu şu anlık kasma donma yok zaten sadece arama için aldılar.