Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 2 Ekim 2023 #1 iPhone 6S Plus ile değiştirmeli miyim? Telefonumun dokunmatik sorunu var ve Android'e geçmek istiyorum.
iPhone 6S Plus ile değiştirmeli miyim? Telefonumun dokunmatik sorunu var ve Android'e geçmek istiyorum.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.466 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 2 Ekim 2023 #2 Bel Kemiği dedi: iPhone 6S Plus ile değiştirmeli miyim? Telefonumun dokunmatik sorunu var ve Android'e geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Oppo alınmaz bütçe nedir?
Bel Kemiği dedi: iPhone 6S Plus ile değiştirmeli miyim? Telefonumun dokunmatik sorunu var ve Android'e geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Oppo alınmaz bütçe nedir?
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 2 Ekim 2023 #3 Leon Dayı dedi: Oppo alınmaz bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bendeki telefonla değişeceğim bir tanıdıkla.
Leon Dayı dedi: Oppo alınmaz bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bendeki telefonla değişeceğim bir tanıdıkla.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.466 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 2 Ekim 2023 #4 Bel Kemiği dedi: Bendeki telefonla değişeceğim bir tanıdıkla. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama alınmaz pişman olursunuz. Emin olun elinizdeki 6S Plus bile daha iyi. Apple iPhone 6s Plus (128 GB) - Oppo A16 (64 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - Apple iPhone 6s Plus (128 GB) - Oppo A16 (64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Bel Kemiği dedi: Bendeki telefonla değişeceğim bir tanıdıkla. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama alınmaz pişman olursunuz. Emin olun elinizdeki 6S Plus bile daha iyi. Apple iPhone 6s Plus (128 GB) - Oppo A16 (64 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - Apple iPhone 6s Plus (128 GB) - Oppo A16 (64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 2 Ekim 2023 #5 Leon Dayı dedi: Anlıyorum ama alınmaz pişman olursunuz. Emin olun elimizdeki 6S Plus bile daha iyi. Apple iPhone 6s Plus (128 GB) - Oppo A16 (64 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - Apple iPhone 6s Plus (128 GB) - Oppo A16 (64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Dokunmatik sorunu var telefonumda yoksa ben de biliyorum iPhone daha iyi.
Leon Dayı dedi: Anlıyorum ama alınmaz pişman olursunuz. Emin olun elimizdeki 6S Plus bile daha iyi. Apple iPhone 6s Plus (128 GB) - Oppo A16 (64 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - Apple iPhone 6s Plus (128 GB) - Oppo A16 (64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Dokunmatik sorunu var telefonumda yoksa ben de biliyorum iPhone daha iyi.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.466 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 2 Ekim 2023 #6 Bel Kemiği dedi: Dokunmatik sorunu var telefonumda yoksa ben de biliyorum iPhone daha iyi. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz yinede ama memnun kalmanız benden söylemesi.
Bel Kemiği dedi: Dokunmatik sorunu var telefonumda yoksa ben de biliyorum iPhone daha iyi. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz yinede ama memnun kalmanız benden söylemesi.
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 2 Ekim 2023 #7 Leon Dayı dedi: Siz bilirsiniz yine de ama memnun kalmanız benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Bozuk telefonu kullanamayacağım için almak zorundayım para biriktirim XR alacağım cevapların için teşekkürler.
Leon Dayı dedi: Siz bilirsiniz yine de ama memnun kalmanız benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Bozuk telefonu kullanamayacağım için almak zorundayım para biriktirim XR alacağım cevapların için teşekkürler.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.466 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 2 Ekim 2023 #8 Bel Kemiği dedi: Bozuk telefonu kullanamayacağım için almak zorundayım cevapların için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Bel Kemiği dedi: Bozuk telefonu kullanamayacağım için almak zorundayım cevapların için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.